Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελισάβετ Σπανού: Οι αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη
LIFESTYLE

Ελισάβετ Σπανού: Οι αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη

Ελισάβετ Σπανού: Η τραγουδίστρια σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Ελισάβετ Σπανού βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου, η τραγουδίστρια ανέβασε το κλιπ μέσω Instagram.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η ίδια να ανοίγει τη ζακέτα που φοράει και να δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της. Με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στη λεζάντα: «Βρε πως έχεις στρογγυλέψει! Και με επιδεικτικές τάσεις πλέον».

 

Οι αναρτήσεις της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ελισάβετ Σπανού συνηθίζει να μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα που απεικονίζουν την εγκυμοσύνη της αλλά και την χαρά της για τον ερχομό του παιδιού της. Όταν μπήκε στον έβδομο μήνα της κύησης ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία και έγραψε: «Μπαίνοντας στον 7ο… επίσημα +10κιλα!!  και ενώ ανέκαθεν αγαπούσα (και φυσικά αγαπώ) την γυμναστική και έβρισκα πάντα όμορφο ένα λεπτό (χωρίς υπερβολές!) γυμνασμένο γυναικείο σώμα… τελικά ανακαλύπτω πως η ομορφιά στη γυναίκα και στο σώμα της είναι οι καμπύλες της, οι καμπύλες που σχηματίζονται για να φιλοξενήσουν μια ζωή αλλά και οι καμπύλες που φυσικά υπάρχουν και μας κάνουν… γυναίκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα άλλαζε το σώμα μου τόσο και θα το χαιρόμουν!»

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, ξανά μέσω ανάρτησης τον Ιανουάριο. Η ίδια ανέβασε δύο φωτογραφίες της, στις οποίες φαινόταν η ελαφρώς τότε φουσκωμένη κοιλιά της. Στην ανάρτηση, η τραγουδίστρια έγραψε: «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν… Η χαρά μου φαίνεται…  θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις