Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή TikTok: Το βίντεο που ανέβασε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή TikTok: Το βίντεο που ανέβασε λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα

Δέσποινα Βανδή TikTok: Η τραγουδίστρια έστειλε την καλημέρα της στους ακολούθους της, μέσα από την κουζίνα

Η Δέσποινα Βανδή έστειλε την «καλημέρα» της στους διαδικτυακούς της φίλους, που την ακολουθούν στο TikTok. Η τραγουδίστρια ήταν αγουροξυπνημένη και φορούσε ένα σετ φόρμας σε γαλάζιο χρώμα. Στερέωσε το κινητό της σε μια επιφάνεια του σπιτιού και άρχισε να καταγράφει τον εαυτό της, την ώρα που ετοιμαζόταν να πιει καφέ. Στο κλιπ, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι στην κουζίνα της και να δίνει αρχικά μερικές λιχουδιές στον σκύλο της. Αργότερα ήπιε καφέ από την κούπα της και έκλεισε το μάτι στους φίλους της στην πλατφόρμα.

Η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί αρκετά συχνά το TikTok για να αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της. Τις προάλλες ανέβασε ένα ακόμη κλιπ, στο οποίο κατέγραψε τον εαυτό της να κάνει ασκήσεις μέσα στο γυμναστήριο. Η ίδια έχει μοιραστεί στο προφίλ της και βίντεο με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Μέσω TikTok είχε αναρτήσει ένα κλιπ από το ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

@desp1navandiofficial Καλημεραααααααα!!!! #haveagoodday #dog #doglifestyle #doglife #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

@desp1navandiofficial #panselinos παντου!!! @MENTEFUERTE @teotzimas.prod ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

@desp1navandiofficial #panselinos #roma #italia ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Το μονόπετρο

Μετά από το παραπάνω βίντεο στη Ρώμη, οι εκπομπές συζητούσαν σχετικά με το μονόπετρο που φαίνεται να έχει στο δάχτυλό της, με τις φήμες για πρόταση γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη να φουντώνουν. Ό,τι και να έχει ειπωθεί, ωστόσο, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει, όταν τη ρώτησαν.  Απόσπασμα που έδειξε το «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 1η Απριλίου, δείχνει την τραγουδίστρια να μην κάνει δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να της έχει γίνει πρόταση γάμου από τον ηθοποιό. Αφού άκουσε την ερώτηση για το δαχτυλίδι, χωρίς να σταματήσει για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το παραπάνω, προσπέρασε τον ρεπόρτερ και συνέχισε την πορεία της.

Το μονόπετρο που στόλιζε το δάχτυλο της Δέσποινας Βανδή συζητήθηκε ιδιαίτερα και στο J2US, όπου συμμετέχει. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε ένα δώρο στην αγαπημένη του, από το οποίο μάλιστα, ο Μανώλης Κονταρός εμπνεύστηκε μια μαντινάδα στο σόου. «Έλα Δέσποινα, ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω…», τραγούδησε αρχικά. Και συνέχισε: «Έλα Δέσποινα πάρε απόφαση απάντηση να δώσω…».






Μιλώντας για το δαχτυλίδι στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε,

«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει μονόπετρο, γιατί τόσο καιρό λέγαμε ότι μπορεί να είναι ένα δαχτυλίδι για να την ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που πέρασε. Εδώ λοιπόν, ακούμε για παντριές και κουμπαριές και το επιβεβαίωσε η Δέσποινα».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις