Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Δρούζα: Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για την εκπομπή που ετοιμάζει
LIFESTYLE

Άννα Δρούζα: Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για την εκπομπή που ετοιμάζει

Άννα Δρούζα: Όπως δήλωσε, είπε το ναι στην πρόταση που της έγινε γιατί θέλει να πει κάποια πράγματα που αφορούν όλους μας

Ύστερα από αρκετά χρόνια αποχής η Άννα Δρούζα είναι έτοιμη να εμφανιστεί και πάλι στην τηλεόραση. Η ίδια μίλησε για την επάνοδό της στην παρουσίαση, χωρίς όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του συγκεκριμένου προγράμματος στο Open. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» η παρουσιάστρια τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είπε το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε, γιατί θέλει να να μοιραστεί με τον κόσμο, «πράγματα που αφορούν όλους μας».

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Δρούζα ανέφερε: «Αισθάνομαι μια χαρά. Για να επιστρέφω μάλλον μου έχει λείψει η τηλεόραση. Ακόμα δεν μπορώ να σου πω πολλά για την εκπομπή, σημασία έχει ότι για κάποιον λόγο σκέφτηκα ότι πρέπει να γυρίσω. Τώρα αν θα κάνω κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο θα δείξει. Είπα το ναι γιατί θέλω να πω κάποια πράγματα που αφορούν όλους μας». Στο «Πρωινό Σουσού», προβλήθηκαν και πλάνα από τα γυρίσματα που έκανε η παρουσιάστρια για το τρέιλερ της εκπομπής της.

Τι είχε δηλώσει ο Θανάσης Λάλας για την επιστροφή της παρουσιάστριας

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ο Θανάσης Λάλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Άννα Δρούζα και στην επιστροφή της στην τηλεόραση λέγοντας: «Χαίρομαι πολύ άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στην τηλεόραση και έχουν μία τεράστια εμπειρία, να μπορούν συνέχεια να δίνουν. Η Άννα έχει γράψει ιστορία στην περίοδο της σκληρής τηλεόρασης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις