Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτιάς – Παπαδάκης: Η αναπάντεχη συνάντηση
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτιάς – Παπαδάκης: Η αναπάντεχη συνάντηση

Αυτιάς - Παπαδάκης: "Σου οφείλω το ευ ζην"

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε χθες ο Γιώργος Παπαδάκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/4 στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1. Μετά το πέρας της συνέντευξης, και ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης συνομιλούσε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμφανίστηκε ο Γιώργος Αυτιάς. Όπως αναφέρει το debater.gr, Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά παρουσία του πρωθυπουργού.

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή”, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο”.

Γιώργος Παπαδάκης: “Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;”, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

“Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός”, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι” και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο του debater.gr:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις