Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 66χρονος νεκρός Κόρινθος: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος
ΕΛΛΑΔΑ

66χρονος νεκρός Κόρινθος: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος

66χρονος νεκρός Κόρινθος: Ο 66χρονος αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης από το ξενοδοχείο που διέμενε στην περιοχή των Λουτρών Ωραίας Ελένης αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε, σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η εξαφάνιση ενός 66χρονου στην Κορινθία. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πηγές, ο 66χρονος έμενε σε ένα ξενοδοχείο στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης, όταν πριν από δύο 24ωρα, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (09/04), τον είδαν να βγαίνει, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στις Αρχές, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο άνδρας, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αναχώρησε από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε, και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το όχημά του εντοπίστηκε στην παραλία Κεγχρεών και έπειτα από τις απαραίτητες έρευνες ο 66χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, στην ίδια περιοχή. Στην προσπάθεια για τον εντοπισμό του συμμετείχαν το Λιμεναρχείο Κορίνθου, η Πυροσβεστική, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον εκπαιδευμένο σκύλο.

Για την εξαφάνιση της 48χρονης από τα Χανιά

Αναφορικά με την περίπτωση εξαφάνισης στα Χανιά, αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 48χρονης Δήμητρας Αχλάτη. Η ίδια αγνοούταν από το πρωί της Τετάρτης (10/04) ενώ είχε εκδοθεί και σχετικό Missing Alert. Η εξαφάνιση δηλώθηκε από την περιοχή Μόντε Βάρδια Χανίων στην Κρήτη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αχλάτη Δήμητρας και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς υπήρχε ένα ενδεχόμενο να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του zarpanews.gr, η γυναίκα βρέθηκε σώα στην περιοχή του Σταλού ενώ είπε στους οικείους της ότι έκανε έναν περίπατο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις