Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπιμπίλας – Άγιος Ανδρέας: Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών με… άμφια
LIFESTYLE

Μπιμπίλας – Άγιος Ανδρέας: Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών με… άμφια

Μπιμπίλας - Άγιος Ανδρέας: Ποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν ως Άγιοι Απόστολοι - Δείτε το βίντεο

Ο πρόεδρος του σωματείου Eλλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, πόζαρε ως Άγιος Ανδρέας. Ο ηθοποιός μαζί με συναδέλφους του συμμετείχε σε ένα project για τη free press KOITA, στο οποίο κλήθηκαν να ποζάρουν ως οι 12 Απόστολοι. Ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίζεται με άμφια σε βαθύ κόκκινο και ανοιχτό μπλε. Για το συγκεκριμένο project φωτογραφήθηκαν και οι Μάνος Πετούσης, Περικλής Λιανός, Κωστής Σαββιδάκης, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καρκάς, ενώ στη λεζάντα αναφέρεται: «”Οι 12 Απόστολοι: Ένα Ταξίδι στην Ιστορία και την Πνευματικότητα” Ιούδας, Λάζαρος & Βαραββάς. Η φιγούρα των 12 αποστόλων έχει χαρακτηριστεί από τα βιβλικά κείμενα ως οι πρώτοι ακόλουθοι του Ιησού Χριστού, οι οποίοι διέδωσαν το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο. Αναπόσπαστο μέρος της Χριστιανικής πίστης και πνευματικότητας, η ιστορία τους αποτελεί μία πλούσια πηγή έμπνευσης και συζήτησης».

Ο ηθοποιός μίλησε το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου στην εκπομπή Breakfast@Star για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους στενόμυαλους. Η τέχνη είναι για όλους, κανένας δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι στην τέχνη ή να πει σε κάποιον γιατί εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο μέσω της τέχνης, γιατί αυτό δείχνει ολοκληρωτικά καθεστώτα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Koita (@koita_magazine)

«Oι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό»

Επίσης, στην ανάρτηση αναφέρεται ότι: «Μέσα από τη φωτογραφική απεικόνιση των 12 αποστόλων στο περιοδικό Koita Magazine, η αναγνωστική κοινότητα προσκαλείται να εξερευνήσει την πνευματική κληρονομιά και την ιστορία που ενώνει τον κόσμο τους με το σημερινό. Μέσα από τις εικόνες αυτές, αναδεικνύεται η πολυμορφία των προσωπικοτήτων και των πεπραγμένων των αποστόλων, καθώς και η συνεχής προσπάθειά τους να μεταδώσουν το μήνυμα της πίστης και της αγάπης.

Πέρα από τη θρησκευτική διάσταση, οι 12 απόστολοι αντιπροσωπεύουν και μια πρόσκληση για αναστοχασμό και συζήτηση σχετικά με θέματα όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η διασπορά των πολιτισμών. Η απεικόνισή τους μέσω του φακού του περιοδικού Koita Magazine αποτελεί μια πρόσκληση για ανασκόπηση και εμβάθυνση στη σημαντική αυτή πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας και πνευματικότητας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις