Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλειστά σούπερ μάρκετ λόγω Πάσχα 2024: Ποιες και πόσες μέρες θα κατεβάσουν ρολά
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σούπερ μάρκετ λόγω Πάσχα 2024: Ποιες και πόσες μέρες θα κατεβάσουν ρολά

Κλειστά σούπερ μάρκετ λόγω Πάσχα 2024: Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες θα μείνουν οι καταναλωτές.

Τα σούπερ μάρκετ θα μείνουν κλειστά για 3 ημέρες λόγω Πάσχα και Πρωτομαγιάς. Εξαιτίας της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, προστίθεται άλλη μια μέρα που θα είναι κλειστά τα σούπερ μάρκετ και δε θα έχει πρόσβαση ο καταναλωτής.

Συγκεκριμένα, θα μείνουν κλειστά τα καταστήματα των σούπερ μάρκετ, ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου λόγω της μεταφοράς της αργίας της της Πρωτομαγιάς.

Τράπεζες κλειστές

Θυμίζουμε, ότι παράλληλα θα παραμείνουν κλειστές και οι τράπεζες για  έξι ημέρες, λόγω  Πάσχα των Ορθόδοξων και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς. Λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου. Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις