Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωή Κωνσταντοπούλου – Καραναστάσης: Η απάντηση στις φήμες για σύννεφα στη σχέση
LIFESTYLE

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Καραναστάσης: Η απάντηση στις φήμες για σύννεφα στη σχέση

Ο Διαμαντής Καραναστάσης απαντά στις φήμες για σύννεφα στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου διέψευσε έμμεσα ο Διαμαντής Καραναστάσης με αναρτήσεις του στο Instagram. Ο ηθοποιός και βουλευτής σε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram κάνει λόγο για «κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του».

“Έλα να φας ένα φτύσιμο καραγκιόζη» – Επίθεση στον Διαμαντή Καραναστάση
Η εξομολόγηση της Ζωής και του Διαμαντή Καραναστάση: Η πρώτη γνωριμία, ο κανιβαλισμός, η προοπτική του γάμου και της μητρότητας

Οι φήμες ξεκίνησαν με την απουσία του Διαμαντή Καρανταστάση, βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και συντρόφου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, από τη συζήτηση στην Ολομέλεια για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης πριν από δύο εβδομάδες. Ο ηθοποιός παρέθεσε αρχικά μια φωτογραφία από την παρουσία του κάποια στιγμή στην τριήμερη συζήτηση.

Μετά πόσταρε την επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, μέσω της οποίας ανέφερε ότι έπρεπε να λείπει κατά την ψηφοφορία γιατί ήταν άρρωστος και ότι ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας.

Ακολούθως πόσταρε μια σειρά από φωτό του στις οποίες απεικονίζεται τις επόμενες -της πρότασης δυσπιστίας- ημέρες στη Βουλή, γράφοντας: «Εδώ είναι μια από τις ολομέλειες της μόνιμα-άδειας Βουλής που συμμετείχα τις επόμενες μέρες, μέσα στην τεράστια πίεση επαγγελματικών και πολιτικών υποχρεώσεων (ομιλία Ζωής)».

Σε άλλο του story στο Instagram γράφει με νόημα: «Και εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις