Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοϊλέδης – Αντωνά χώρισαν: «Βόμβα» για το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια
LIFESTYLE

Σοϊλέδης – Αντωνά χώρισαν: «Βόμβα» για το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια

Σοϊλέδης - Αντωνά χώρισαν: Σύννεφα στη σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά - Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμου στην προσωπική τους ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνεται ο χωρισμός. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον. Το πρωί της Τρίτης 09/04 η Σταματίνα Τσιμτσιλή προλόγισε το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά που θα ήταν και κουμπάρος του ζευγαριού, να επιβεβαιώνει τη ρήξη στη σχέση τους. «Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από τότε που γύρισε η Μαρία από το παιχνίδι υπάρχει μια κρίση στη σχέση τους. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους», πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το ζευγάρι , που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους στα social media, προχώρησαν σήμερα σε αιφνίδιες κινήσεις που πρόδωσαν την κρίση στη σχέση τους. Τόσο η Μαρία Αντωνά, όσο και ο Άρης Σοϊλέδης, τις τελευταίες ώρες σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ κατέβασαν και τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

«Μου είχε λείψει πολύ»

Σημειώνεται πως λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφότου αποχώρησε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει πως της είχε λείψει πολύ ο σύντροφός της. «Μου είχε λείψει πολύ αλλά όσο καιρό είσαι μέσα σταματάς να σκέφτεσαι και δεν μπορείς να φέρεις στον νου σου το πρόσωπο του ανθρώπου σου. Όλα τα παιδιά λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε 100% το πρόσωπο του δικού μας ανθρώπου ή να θυμηθούμε τη φωνή του επειδή δεν έχουμε καμία επικοινωνία», είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις