Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοϊλέδης – Αντωνά χώρισαν: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση
LIFESTYLE

Σοϊλέδης – Αντωνά χώρισαν: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση

Σοϊλέδης – Αντωνά χώρισαν: «Να αφήσουμε τα πράγματα λίγο να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι πάρα μόνο της φαντασίας σας», ανέφερε ο ίδιος σε βίντεο στα social media

Με βίντεο στο instagram ο Άρης Σοϊλέδης στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά. «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη την καλή διάθεση να σεβαστείτε την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και sites να λέει το μακρύ και το κοντό του. Να αφήσουμε τα πράγματα λίγο να κυλήσουν γιατί έχω ακούσει απίστευτα πράγματα, απίστευτες ιστορίες οι οποίες δεν είναι πάρα μόνο της φαντασίας σας», ανέφερε στο βίντεο.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θέλησε να πει η Μαρία Αντωνά για τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση για τον χωρισμό της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, φτάνοντας στο στούντιο του Sfera απάντησε στους δημοσιογράφους όπου και την περίμεναν για να εξασφαλίσουν μια πρώτη δήλωση για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή. «Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε η Μαρία Αντωνά.

Ο χωρισμός

Έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, η ανακοίνωση έσκασε σαν κεραυνός. Η αλήθεια είναι ότι έδειχναν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και ήταν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες το απόγευμα της Δευτέρας (8/4). Τόσο η Μαρία Αντωνά όσο και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media ενώ έχουν κάνει unfollow μεταξύ τους.

Ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος θα ήταν και κουμπάρος στον γάμο τους επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από την εκπομπή «Happy Day». Όπως ανέφερε, το ζευγάρι περνά μία σοβαρή κρίση στη σχέση του η οποία ξεκίνησε από τότε που η Μαρία Αντωνά επέστρεψε από το Survivor. «Δεν ξέρω αν θα είναι μόνιμο, αυτό το ξέρουν τα παιδιά. Το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι, με δική της πρόθεση. Ο χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους, δεν έχει γίνει κάποια φασαρία. Και τους δύο τους έχω δει πολύ ήρεμους» σημείωσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις