Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ενδοοικογενειακή βία Αρκαδία: Κινηματογραφική σύλληψη 53χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Ενδοοικογενειακή βία Αρκαδία: Κινηματογραφική σύλληψη 53χρονου

Ενδοοικογενειακή βία Αρκαδία: Αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία

Ένας 53χρονος συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, για ενδοοικογενειακή βία. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της  αντίστοιχης νομοθεσίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες το Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, για την αναζήτηση και σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι χθες επρόκειτο να μεταβεί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, προκειμένου να διαμείνει για λίγες ημέρες, δεχόμενη όμως απειλές από τον 53χρονο ότι θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να τη βρει, κάτι που της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία.

Καβγάς στον αέρα του Mega: Έξαλλος ο Καλλιακμάνης με τον Συρίγο, αποχώρησε από το πάνελ

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία, προκειμένου αυτός να εντοπιστεί και να συλληφθεί, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την καταγγέλλουσα και της συστήθηκε να μην μεταβεί στον αρχικό προορισμό της αλλά σε άλλο, όπου και εδρεύει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας, για την ασφάλειας της. Με μέριμνα του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας εξασφαλίστηκε χώρος διαμονής της, όπου και διέμεινε προσωρινά, ενώ χθες το βράδυ ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Πάτρα: Συνελήφθη 41χρονος που επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και στην Πάτρα. Ένας 41χρονος συνελήφθη σε περιοχή του κέντρου της πόλης, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, πήγε στο σπίτι της 47χρονης, πρώην συντρόφου του και αφού πρώτα την απείλησε στην συνέχεια τις επιτέθηκε και την έπιασε από τον λαιμό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις