Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κοντογεώργης: Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντογεώργης: Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα

Ισχυρή Ελλάδα

«Συνεχίζουμε εδώ και οκτώ χρόνια με πρόεδρο και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα σε πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη», σημειώνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης με αφορμή το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφέρει πως «η επέτειος των 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και από τη Μεταπολίτευση, αποτελεί μια ευκαιρία υπόμνησης των σημαντικών κατακτήσεων που έγιναν, για την εδραίωση της δημοκρατίας, την εμβάθυνση των θεσμών και τη διεύρυνση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας, με τη χώρα μας σταθερό μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και παρά τις κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, η χώρα είχε σταθερά στραμμένο το βλέμμα μπροστά, σε μια πορεία προόδου και σύγκλισης με τις προηγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες. Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχίζουμε καθημερινά, με σχέδιο και αισιοδοξία, την προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια καλύτερη Ευρώπη», καταλήγει. Ενώ σε άλλη, σχετική, δήλωση, στο political.gr. μιλά για «κρίσεις που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά ενίσχυσαν την αντίληψη ότι οι βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα είναι οι ορθολογικές. Ότι προκαταλήψεις, ιδεολογήματα και επίπλαστες διαχωριστικές γραμμές δεν μπορούν να δώσουν απάντηση στις σύγχρονες προκλήσεις».

Ισχυρή Ελλάδα

Κατά συνέπεια, συνεχίζει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, «οφείλουμε να συζητάμε ψύχραιμα και με επιχειρήματα για αυτά που μας συμφέρουν συλλογικά ως κοινωνία, να διακρίνουμε τον κανόνα από την εξαίρεση, να προγραμματίζουμε και να συντονίζουμε τις πολιτικές, να εκπονούμε σχέδια και μελέτες για να δίνονται λύσεις στα σοβαρά προβλήματα και στις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος, να αντιμετωπίζουμε τις χρόνιες υστερήσεις και να ενδυναμώνουμε τη χώρα στο εσωτερικό. Να προσπαθούμε συνέχεια να γίνεται η Ελλάδα καλύτερη. Αυτή τη προσπάθεια για μια ισχυρή Ελλάδα σε πραγματική σύγκλιση με την Ευρώπη, πρωταγωνιστή στην περιοχή της και στον κόσμο, συνεχίζουμε εδώ και οκτώ χρόνια με πρόεδρο και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με σχέδιο, ρεαλισμό και αισιοδοξία, και με την τόλμη και την αποφασιστικότητα της εμπειρίας προχωράμε μπροστά», καταλήγει ο Θ. Κοντογεώργης.

Μητσοτάκης: Όταν μια κοπέλα δολοφονείται έξω από Α.Τ σκύβουμε το κεφάλι -Ναι, τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί
ΝΔ: Το βίντεο για τα 50 χρόνια – Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις