Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση μητέρας κόρης
LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οριστική ρήξη στη σχέση μητέρας κόρης

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Έστειλε δικό της άνθρωπο για να μεταφέρει στην κόρη της πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της - Ο λόγος που ξεκίνησε η ρήξη

Άκαρπες ήταν τελικά οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της σχέσης μάνας και κόρης, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη τράβηξαν οριστικά την κόκκινη γραμμή. Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (05/04), η ρήξη ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και στην κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη είναι οριστική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Άντζελα Δημητρίου έστειλε δικό της άνθρωπο για να μεταφέρει στην κόρη της πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Μάλιστα, δεν τηλεφώνησε η ίδια αλλά έστειλε μεσάζοντα. Η πλευρά της Όλγας Κιουρτσάκη, από την άλλη, είχε διάθεση – και το έδειχνε – να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Φαίνεται πως μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία της Όλγας από το μνημόσυνο της γιαγιάς της, καθώς μετά τα εννιάμερα και την ένταση με στενό συνεργάτη της Άντζελας Δημητρίου, η τραγουδίστρια «πάγωσε» και δεν προσπάθησε ξανά να έχει επαφή μαζί της αλλά ούτε και με την εγγονή της. Μετά από αυτή την εξέλιξη, παραμένει μυστήριο το όνομα της εγγονής της αγαπημένης τραγουδίστριας, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό θα έπαιρνε το όνομα Μιχαέλα – Αγγελική.

Ο λόγος που ξεκίνησαν όλα

Η τραγουδίστρια τον Φεβρουάριο έκανε λόγο για οικονομική εκμετάλλευση από την κόρη και τον γαμπρό της, μέχρι που αποφάσισε να απομακρυνθεί από εκείνους. Η δικηγόρος της, μάλιστα, μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε ότι η ίδια δεν διαχειριζόταν τα χρήματά της, παρά μόνο ελάμβανε ένα ποσό από  τα δεδουλευμένα της. Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος είπε: «Η κυρία Άντζελα Δημητρίου είναι βαθιά στεναχωρημένη και δεν περίμενε ποτέ, τις συμπεριφορές που της επιφύλασσε η κόρη της και ο γαμπρός της με αποκορύφωμα τις συμπεριφορές που εισέπραξε, κατά την περιοδεία της στην Αμερική. Η κυρία Δημητρίου υπέστη μια τραγική συμπεριφορά, μια άθλια συμπεριφορά. Η κόρη της και ο γαμπρός της απομακρύνθηκαν με εντολή της παραγωγής, διότι δημιουργούσαν εντάσεις και φασαρίες».

«Παρά τη στάση που κράτησε, η άλλη πλευρά εξακολουθεί να την συκοφαντεί και να την διασύρει να δημιουργεί ψευδεντυπώσεις σε συνεργάτες της και ανθρώπους της δουλειάς της. Προσπαθούν να τη βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο». Ακόμη, η νομική εκπρόσωπος της Άντζελας Δημητρίου, είπε: «Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει δώσει τη ζωή της, για να μην τους λείπει τίποτα και για να προσπαθεί συνεχώς να μεριμνά και να καλύπτει όλες τις ανάγκες τους. Το ότι δεν της έδιναν ούτε νερό, είναι μία ελάχιστη ένδειξη της συμπεριφοράς που δέχτηκε. Της έκαναν ξεκάθαρα μπούλινγκ. Ήθελαν και πήγαν στην Αμερική για διακοπές».

«Άλλος διαχειριζόταν τα χρήματά της»

Όπως είπε η δικηγόρος, Βασιλική Καπερνάρου: «Η Άντζελα Δημητρίου δεν ήθελε να μαθευτούν αυτές οι πληροφορίες. Η άλλη πλευρά τα αποκάλυψε όταν γύρισε από την Αμερική γύρισε όσα έγιναν εναντίον της, για να βγει αντί για θύμα, θύτης. Αρνούνται να εργαστούν για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην τους. Η συμπεριφορά που δέχτηκε ενώπιον τρίτων και υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, ανθρώπων που παρενέβησαν για να σταματήσουν αυτές οι απαγορευτικές συμπεριφορές προς μια μητέρα και γενικά προς κάθε άνθρωπο. Για να ζητάει την άδεια να πάρει νερό, άλλος διαχειριζόταν τα χρήματά της. Μια γυναίκα που είχε 50 χρόνια καριέρας, αντιλαμβάνεστε πως οτιδήποτε γίνεται από αυτούς τους δυο ανθρώπους, είναι τα πάντα δουλειά από την κυρία Δημητρίου. Ο κύριος Δάντης ήταν μπροστά σε περιστατικά που έγιναν».

Η αντίδραση του ζευγαριού

Από την μεριά των Όλγας Κιουρτσάκη και Φώτη Λώση, μίλησε στο «Happy Day»  η δικηγόρος τους, λέγοντας: «Σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτή την αντιμετώπιση από την κ. Δημητρίου, δεν είχαν καν καταλάβει ότι μπορεί να σκεφτόταν έτσι για εκείνους, είνα ενοχλημένοι, προβληματισμένοι για το πώς θα επιλυθεί το ζήτημα. Από εκεί και πέρα θα εκδώσουμε και μια ανακοίνωση που θα συμπεριλαμβάνεται η θέση τους, επάνω στα γεγονότα που περιγράφει η κ. Δημητρίου. Σε αυτές τις περιπτώσεις συγγνώμη ζητάει κυρίως αυτός που έχει πει τα περισσότερα και η αλήθεια είναι ότι οι πελάτες μου έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα για να μην πάρει έκταση του θέματος. Για αυτό είχαν βγει τότε και με ανακοίνωσή τους προσπάθησαν να προφυλάξουν και την ίδια την κ. Δημητρίου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις