Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Πάτρα: 14χρονος στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πάτρα: 14χρονος στο νοσοκομείο

Τροχαίο Πάτρα: Το 14χρονο θύμα του ατυχήματος μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο - Άλλο ένα περιστατικό στο Πόρτο Ράφτη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Παρασκευής (5/4), στην Πάτρα, όταν 14χρονος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» το αγόρι τραυματίστηκε ελαφρώς και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Για την ώρα οι λόγοι του ατυχήματος παραμένουν άγνωστοι.

Ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε σήμερα και στο Πόρτο Ράφτη, καθώς ένα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε σε χαράδρα 10 μέτρων και μάλιστα από τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγός. Μάλιστα χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού, καθώς οι άνδρες της Πυροσβεστική έφτασαν με δυσκολία στο σημείο.

Πώς συνέβη το τροχαίο;

Σύμφωνα με το irafina.gr, το περίεργο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (4/4) στο Πόρτο Ράφτη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος για άγνωστη αιτία (πιθανόν βλάβη στα φρένα) έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 10 μέτρων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, Παναγιώτη Λάμπρου, στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με 8-10 άντρες που με δυσκολία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 70χρονο οδηγό, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.  Ακόμα στο σημείο βρέθηκαν άντρες της τροχαίας Κερατέας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις