Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος κόρη: Η γνωριμία του πατέρα Δημήτριου με την κόρη του
LIFESTYLE

Ντάνος κόρη: Η γνωριμία του πατέρα Δημήτριου με την κόρη του

Ντάνος κόρη: Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε το ζευγάρι στο Instagram

Ταξίδι στην Κρήτη έκαναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, προκειμένου να συναντήσουν τον πνευματικό τους, Δημήτριο Λουπασάκη, ο οποίος στάθηκε αφορμή να γνωριστούν οι δυο τους πριν γίνουν ζευγάρι. Αυτή την φορά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύζυγός του βρέθηκαν στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά με την κόρη τους, προκειμένου να τη δει από κοντά και πνευματικός τους. «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του», αναφέρει στο βίντεο ο πνευματικός τους Πατέρας.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε κάτω από την ανάρτησή του: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π.Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του».

«Έμεινα μετεξεταστέα επειδή γέννησα»

Με δηλώσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Βαμβακούση ενημέρωσε τους ακολούθους της ότι έμεινε μετεξεταστέα επειδή… γέννησε. Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν ενάμιση μήνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η ζωή τους άλλαξε μια για πάντα. Το πρωί της Τρίτης (1/3), η Δήμητρα Βαμβακούση επέστρεψε στα social media αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της αυτό το διάστημα. «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας, που είναι πάρα πολλές, και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση, οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω, οπότε φτου ελευθερία. Επίσης, θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», αποκάλυψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις