Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέρκυρα μαχαίρωμα: Μαθητής επιτέθηκε σε τρία άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα μαχαίρωμα: Μαθητής επιτέθηκε σε τρία άτομα

Κέρκυρα μαχαίρωμα: Ο 17χρονος δράστης συλλήφθηκε και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Φρίκη προκαλεί αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανήλικων μαθητών που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα γύρω στις 14:00 για ασήμαντη αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες. Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 14χρονου μαθητή γυμνάσιου και ενός 17χρονου μαθητή λυκείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο. Ένας μεσήλικας και ένας 17χρονος μαθητής που πήγαν να τους χωρίσουν τραυματίστηκαν και εκείνοι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο που πήγε να τους χωρίσει και τον μεσήλικα. Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση και έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου κυρίως μαθητές, αφού είναι η ώρα του σχολάσματός τους. Για το περιστατικό η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Συνελήφθη ο νεαρός

Ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων. Οι επιστάμενες έρευνες είχαν ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο δράστης περίπου μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση που πραγματοποίησε και να του περάσουν χειροπέδες. Στο Νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τρία άτομα, ένας 14χρονος, ένας 17χρονος και ένας 49χρονος, ο οποίος περνούσε από το σημείο και έτρεξε να βοηθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Τα τραύματα τους δεν είναι σοβαρά αλλά είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις