Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέρκυρα μαχαίρωμα: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανήλικων
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα μαχαίρωμα: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανήλικων

Κέρκυρα μαχαίρωμα: Μαθητής μαχαίρωσε δύο ανήλικους και έναν περαστικό

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ ανήλικων μαθητών στην Κέρκυρα το μεσημέρι της Τετάρτης (3/4). Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Κέρκυρας, σε ένα σημείο όπου τα μεσημέρια βρίσκονται πολλά παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για να πάνε στα σπίτια τους όταν σχολάσουν. Στο βίντεο που μετέδωσε το kerkyrasimera.gr, φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι μαθητές έρχονται στα χέρια και πέφτουν στο έδαφος ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους.

Ένας από τους ανήλικους επιτέθηκε στους άλλους εφήβους σε κατάσταση αμόκ με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει με μαχαίρι, ενώ δεν δίστασε να τραυματίσει και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η αιτία της συμπλοκής, όμως πρωταγωνιστής της φέρεται να είναι μαθητής Λυκείου γνωστός με ψευδώνυμο, ο οποίος ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά. Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει, δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο. Ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει όποιον πλησίαζε κοντά του, όπως και έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων. Ωστόσο, λίγο αργότερα συνελήφθη.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις