Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ 100 χρόνια: Πανέτοιμο να πετάξει το εορταστικό αερόστατο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ 100 χρόνια: Πανέτοιμο να πετάξει το εορταστικό αερόστατο

ΑΕΚ 100 χρόνια: Μία εντυπωσιακή πτήση πάνω από όλη την Ελλάδα ετοιμάζει ο σύλλογος της ΑΕΚ με αερόστατο

Το κιτρινόμαυρο αερόστατο που θα πετάξει πάνω από κάθε γωνιά της Ελλάδας εμφάνισε σήμερα η ΠΑΕ της ΑΕΚ με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Οι πρώτες εικόνες του αερόστατου δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ενώ το ταξίδι του αναμένεται να ξεκινήσει στις 13 Απριλίου από την OPAP Arena. Με σύνθημα «100 χρόνια μαζί… και είναι μόνο η αρχή» η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί με όλους τους φιλάθλους της τα γενέθλιά της.

“Έτοιμο να πετάξει ψηλά το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ! Η κατασκευή του στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Η πρώτη του πτήση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη γιορτή για τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας μας στις 13 Απριλίου, στην OPAP ARENA και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και θα μεταφέρει τους εορτασμούς σε κάθε γωνία της Ελλάδας. 100 χρόνια μαζί… και είναι μόνο η αρχή”, αναφέρουν οι “κιτρινόμαυροι”.

Όσο η ομάδα προετοιμάζεται για τα αγωνιστικά της καθήκοντα, ο σύλλογος κάνει τις δικές του προετοιμασίες για τους εορτασμούς των 100 χρόνων, οι οποίοι θα ξεκινήσουν σε μόλις 10 μέρες. Στα πλαίσια αυτά θα προβληθεί και ένα ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ιστοσελίδα gazzeta.gr στο οποίο μιλούν παλιοί και νέοι φίλοι της ΑΕΚ για την ομάδα τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις