Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς να ερωτευτώ ξανά το αγόρι μου: 3 απλά βήματα
PLUS

Πώς να ερωτευτώ ξανά το αγόρι μου: 3 απλά βήματα

Πώς να ερωτευτώ ξανά το αγόρι μου: Οι προτάσεις της ειδικού

Γνωρίζετε κάποιον τυχαία ή μέσω κονέ και καταλήγετε να βγαίνετε μαζί του, να περνάτε όμορφα και τελικά να ερωτεύεστε. Τον πρώτο καιρό όλα μοιάζουν ρόδινα και αισθάνεστε ότι πλέετε σε πελάγη ευτυχίας με τον άνθρωπό σας. Τι γίνεται όμως όταν το διάστημα αυτό παρέλθει; Αφού περάσουν τα πρώτα χρόνια σε μια σχέση αρχίζει και μπαίνει η ρουτίνα στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Εκεί εμφανίζονται και οι πρώτες ανασφάλειες και αναρωτιέστε γιατί δεν αισθάνεστε με τον σύντροφό σας όπως στις αρχές.

Η ειδικός υποστηρίζει πως οι σχέσεις αρχίζουν και βαλτώνουν γιατί τα ζευγάρια παύουν να αντιμετωπίζουν τα θέματα που έχουν.  Η ειδικός σας λέει τι ακριβώς ισχύει. Για να ερωτευτείτε όμως και πάλι με τον σύντροφό αξίζει να μπείτε στον κόπο να κάνετε 3 μόλις βήματα.

Τα 3 απλά βήματα

Αρχίστε να περνάτε λιγότερο χρόνο μαζί. Από τη στιγμή που θα γίνετε ζευγάρι με κάποιον το αμέσως επόμενο μεγάλο ρίσκο είναι να μάθετε να είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Μάθετε να κάνετε κάποιες δραστηριότητες χωριστά έτσι ώστε και ο σύντροφό σας να μπορεί να σας δει και ως έναν ξεχωριστό άνθρωπο που έχει και τα δικά του ατομικά ενδιαφέροντα.

Μάθετε να ακούτε περισσότερο τον αγαπημένο σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά ακούσατε τον σύντροφό σας; Περάστε λίγο χρόνο συζητώντας. Αφήστε τον σύντροφό σας να μιλήσει χωρίς να τον διακόψετε και το αντίστροφο.

Κάντε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Αντί για την κλασική βραδιά στο σινεμά της γειτονιάς, κάντε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον. Πηγαίντε κάπου που δεν συνηθίζετε να πηγαίνετε, ζήστε διαφορετικές καταστάσεις και κάντε πράγματα που δεν έχουν καμιά σχέση με την καθημερινότητά σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις