Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δούκας – Ισραήλ: Ο Δήμος ακυρώνει τη συναυλία, πυρά από Γεωργιάδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούκας – Ισραήλ: Ο Δήμος ακυρώνει τη συναυλία, πυρά από Γεωργιάδη

Δούκας - Ισραήλ: "Ακατάλληλος για αυτό το υψηλό αξίωμα -Κρίμα για την Αθήνα μας"

Την αναβολή της προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια, αποφάσισε ο Χάρης Δούκας. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του δήμου αποφασίστηκε να ακυρωθεί η συναυλία, η οποία είχε αποφασιστεί επί διοίκησης Μπακογιάννη τον Μάιο του 2023 και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν του Δήμου Αθηναίων, η απόφαση για την ακύρωση της συναυλίας ελήφθη «συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου (”σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες ίσως δεν θα είναι ασφαλείς τόσο για τους συντελεστές, όσο και για το κοινό”) και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του  δημοτικού συμβουλίου». Ετσι, για λόγους ασφαλείας κρίθηκε πως η συναυλία δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί.

Πυρά προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξαπολύει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την παραπάνω εξέλιξη, ανέφερε σε ανάρτηση στο twitter πως «κάθε μέρα ο άνθρωπος αυτός, που εξελέγη από μία ετερόκλητη συμμαχία ψηφοφόρων της Άκρας Αριστεράς, του ΠΑΣΟΚ και ψηφοφόρων του Κασιδιάρη με βασικό κριτήριο να μην επανεκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης, αποδεικνύει πόσο ακατάλληλος ήταν για αυτό το υψηλό αξίωμα. Κρίμα για την Αθήνα μας.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις