Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ασημακοπούλου – Κούλογλου: Μήνυση στον ευρωβουλευτή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασημακοπούλου – Κούλογλου: Μήνυση στον ευρωβουλευτή

Ασημακοπούλου - Κούλογλου: Το άρθρο στο TVXS για την υπόθεση της διαρροής των e-mails που προκάλεσε την αντίδραση της Aσημακοπούλου

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ, έκανε μήνυση στον ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου, αναφορικά με άρθρο που δημοσίευσε στον ιστότοπο TVXS. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή άρθρο για την υπόθεση της διαρροής των e-mails. «Πριν λίγο, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Ευρωβουλευτή @SteliosKoul για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του στον ιστότοπο http://tvxs.gr και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη».

Λιβάνιος: «Διενεργούνται τρεις έρευνες για τη διαρροή των emails αποδήμων»

Στο άρθρο του με τίτλο «Mail Ασημακοπούλου: νέος πονοκέφαλος Μητσοτάκη, μετά από Τέμπη – SMS» ο Στέλιος Κούλογλου υποστηρίζει μεταξύ άλλων: «η υφέρπουσα κρίση για την υπόθεση των email υποτροπίασε μετά τη νέα δήλωση Ασημακοπούλου: «το “Αρχείο Αποδήμων 2023”, περιήλθε στα χέρια μου στα τέλη Ιανουαρίου 2024, σε ψηφιακή μορφή, από τον τότε Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Θεοδωρόπουλο».

Με τη δήλωση αυτή, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου εμμέσως διαψεύδει τη Νίκη Κεραμέως που είχε υποστηρίξει ότι οι λίστες εκλογέων διέρρευσαν τον Μάιο του 2023, επί υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ο ισχυρισμός έδειχνε έτσι κι αλλιώς ελάχιστα πειστικός, αλλά έβγαζε από το κάδρο την ίδια την κυρία Κεραμέως, που δεν ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών. Αλλά το 2024 ήταν».

Στη συνέχεια του άρθρου ο Στέλιος Κούλογλου αναφέρει,

Τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν για δύο ακόμη λόγους. Αρκετοί πολίτες από όσους έλαβαν το μέιλ Ασημακοπούλου υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, κρατώντας την υπόθεση ζωντανή.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, σύμφωνα με τα «Νέα» (Γ.Παπαχρήστος) που επικαλούνται «ασφαλείς πληροφορίες», επίκειται «επίσκεψη» της Ανεξάρτητης Αρχής για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στα κεντρικά γραφεία της… Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς!

Θα ζητήσουν να εξετάσουν υπολογιστές και servers, προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των ισχυρισμών που έχουν έως τώρα διατυπωθεί σχετικά με το πότε διαβιβάστηκαν τα αρχεία στην κυρία Ασημακοπούλου από τον μέχρι πρότινος γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ, Θεοδωρόπουλο. Ειδικά μετά τη δήλωση της τελευταίας ότι τα αρχεία τα παρέλαβε τον Ιανουάριο του 2024, και όχι όπως διατείνεται η κυβέρνηση τον Μάιο του 2023. Παραλαβή τον Ιανουάριο σημαίνει εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Σωστά;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις