Ακρίτα – Μαρέβα: Στη Δικαιοσύνη η σύζυγος Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – Μαρέβα: Στη Δικαιοσύνη η σύζυγος Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Στη Δικαιοσύνη κατά της Έλενας Ακρίτα προσφεύγει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

01.04.2024 | 18:56

Σε νομικές ενέργειες κατά της Έλενας Ακρίτα θα προχωρήσει η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σε σχέση με το περιεχόμενο αναρτήσεων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γραφείο του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της. Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Οι αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα, χθες, προέβη στην εξής ανάρτηση: «Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική. Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο.

Εχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις. Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία. Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα». Ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, σχολίασε την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον υπουργό Υγείας, προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο facebook.

«Σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου μία εκπομπή με κατ’ εξοχήν γυναικείο κοινό, τοποθετήθηκα για την αισχρή χθεσινή ανάρτηση της κας Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφκσι διότι δεν ανέχομαι πλέον το bullying που δέχεται η κα Μαρέβα Μητσοτάκη, μόνον και μόνον διότι ερωτεύθηκε και παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που αποφάσισε να εμπλακεί με την Πολιτική, τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κα Ακρίτα δεν είναι πλέον ένας απλός σχολιαστής, αλλά μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μία Πολιτική μας αντίπαλος. Στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας είναι ότι δεν εμπλέκουμε στις πολιτικές μας διαμάχες τις οικογένειες των αντιπάλων μας. Επιτέλους ας σεβαστούν τα όρια και ας αφήσουν ήσυχη μία γυναίκα που το μόνον της «έγκλημα» είναι ότι παντρεύτηκε έναν άνδρα που έφτασε να γίνει Πρωθυπουργός» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλικια σε μένα”

«Α, και κύριε Αδωνι Γεωργιάδη όχι νταηλικια σε μένα. Το ότι είμαι βουλευτής δε σημαίνει ότι θα μασάω τα λόγια μου. Kάθε φορά που με πιάνεις στο στόμα σου, θα θυμίζω στον ελληνικό λαό τα αισχη που ελεγες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν γίνεις ακραιφνής ΝΔκράτης. Ένα: «Αν (Κυριάκο) είσαι βαθύπλουτος γόνος, μπορείς να έχεις πολλές φιλοσοφικές ανησυχίες. Προφανώς ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν χρειάστηκαν να εργάζονται ποτέ στη ζωή τους».

Δύο: Ειρωνικά και με αναφορά στο σκάνδαλο Siemens: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός ο σπουδαίος κοινοβουλευτικός άντρας, είναι ένας άνθρωπος που εκπροσωπεί μια οικογένεια που τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς ποτέ να ακουστεί οποιαδήποτε εμπλοκή της σε οποιαδήποτε σχέση με εταιρία ιδιωτική ή άλλη, πάντα πληρώνοντας από την τσέπη τους, με την περιουσία τους να καταστρέφεται από την εμπλοκή τους στην πολιτική».

Στο τέλος έσκασες στα γέλια: «ΤΑ ΛΕΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ»!

Τρία: «Οποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. νομιμοποιεί την κλοπή του δημόσιου χρήματος. Τα κόμματα αυτά τα δυο είναι και κλέφτες και ψεύτες».

Τέσσερα: «Το σύνθημα της Ν.Δ. ήταν “σεμνά και ταπεινά”. Τώρα άλλαξε και είναι “σεμνά και μετρητά”».

Πέντε: «Οχι λύσεις λαϊκίστικες, τύπου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά λύσεις πραγματικές».

Θέλεις κι άλλα; Be my guest.

Εντιτ. Και με αποκαλείς κι αισχρή. Εσύ εμένα. Που πήρα το μέρος σου όταν κάποιοι καταπιάστηκαν με την προσωπική σου ζωή. Έγραψα ότι αυτή δεν αφορά κανέναν μας κι ότι πρέπει να σε κρίνουμε μόνο ως πολιτικο. Και με πήρατε τηλεφωνο με τη συζυγο σου να μ’ ευχαριστήσετε.

Ποιος είναι ο αισχρός, αλήθεια;»

Exit mobile version