Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Μπισμπίκης γάμος: Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το αν πήρε μονόπετρο
LIFESTYLE

Βανδή – Μπισμπίκης γάμος: Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει για το αν πήρε μονόπετρο

Βανδή - Μπισμπίκης γάμος: Το απόσπασμα του «Super Κατερίνα»

Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στο αεροδρόμιο, όταν ένας ρεπόρτερ την πλησίασε για να τη ρωτήσει, αν έχει λάβει μονόπετρο δαχτυλίδι από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Απόσπασμα που έδειξε το «Super Κατερίνα» τη Δευτέρα 1η Απριλίου, δείχνει την τραγουδίστρια να μην κάνει δηλώσεις σχετικά με το ενδεχόμενο να της έχει γίνει πρόταση γάμου από τον ηθοποιό. Αφού άκουσε την ερώτηση για το δαχτυλίδι, χωρίς να σταματήσει για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το παραπάνω, προσπέρασε τον ρεπόρτερ και συνέχισε την πορεία της.

Αφορμή για την ερώτηση που δέχτηκε, στάθηκε ένα βίντεο που μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες η τραγουδίστρια με τον σύντροφό της από ταξίδι στη Ρώμη. Στο συγκεκριμένο κλιπ που ανέβασε η τραγουδίστρια στο TikTok προφίλ της, οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και κοιτούν στην κάμερα του κινητού της Δέσποινας Βανδή. Ωστόσο, πολλοί από όσους είδαν το βίντεο, σχολίασαν το δαχτυλίδι που φοράει στο δάχτυλό της και πολλοί υπέθεσαν, ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί.

Η τραγουδίστρια εύχεται «καλό μήνα»

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια ανάρτηση το πρωί της 1ης Απριλίου, με σκοπό να ευχηθεί στους ακολούθους της στο Instagram. Φορώντας μαύρο κολάν και αθλητικό τοπ, η τραγουδίστρια πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη και με το ένα της χέρι κάλυψε το ένα της μάτι. Στη λεζάντα έγραψε: «Καλημέρα αγαπημένοι μου! Ας είναι ο Απρίλης μας όμορφος γεμάτος αγάπη υγεία , θετική σκέψη κι ευγνωμοσύνη! Καλό μήνα!».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις