Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σασμός – χωρισμοί: Τα 6 ζευγάρια που έδωσαν τέλος στη σχέση τους
LIFESTYLE

Σασμός – χωρισμοί: Τα 6 ζευγάρια που έδωσαν τέλος στη σχέση τους

Σασμός - χωρισμοί: Έδειχναν ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι μαζί και τίποτα δεν προμήνυε ότι ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών

Μπορεί ο Σασμός να σημειώνει μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει φέρει γούρι στην προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς του Alpha. Έδειχναν ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι μαζί και τίποτα δεν προμήνυε ότι ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών. Από την πρεμιέρα της σειράς και μέχρι σήμερα που βρισκόμαστε πολύ κοντά στο φινάλε, οι χωρισμοί ζευγαριών του Σασμού είναι έξι και έσκασαν σαν «βόμβα».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο αδελφός του Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» το φθινόπωρο. Όπως είπε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης χώρισαν και δεν συγκατοικούν πλέον.
Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης χώρισαν την περσινή άνοιξη μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της σειράς «Η Εκδρομή» και γρήγορα η φιλία τους εξελίχτηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Μάλιστα συνήθιζαν να μοιράζονται όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους και τα ταξίδια τους.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι οι ηθοποιοί Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 18 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ συνεργάζονται και θεατρικά στην παράσταση, «Οι Τσέντσι» στο Θέατρο Πειραιά, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της αστυνομικής σειράς Ίχνη που προβλήθηκε από το Mega το 2007. Η επαγγελματική συνεργασία γέννησε έναν μεγάλο έρωτα που επισφραγίστηκε ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης και δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια και δύο παιδιά.

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου

Ο Γιώργος Αμούτζας που υποδύεται τον “Νικηφόρο” στον Σασμό και η Έλενα Πιερίδου η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου “Τατουάζ”, υπήρξαν ζευγάρι για περίπου έναν χρόνο. Χώρισαν το καλοκαίρι του 2022 και μετά από μια ολιγόμηνη επανασύνδεση αποφάσισαν πως αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους.

Νεκταρία Γιαννουδάκη – Παναγιώτης Μοσχοβίτης

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν τραβήξει τους τελευταίους μήνες η Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Μοσχοβίτης. Σύμφωνα με την εφημερίδα “RealNews” η “Σοφία” του Σασμού και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει από τα τέλη του 2023. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Ρέθυμνο, όπου είχαν βρεθεί σε περιοδεία με την παράσταση “Υπάρχει και φιλότιμο”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση του χωρισμού του Δημήτρη Λάλου και της Έλενας Μαυρίδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί έπειτα από εννέα ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Έλενα Μαυρίδου μένει με την κόρη τους, στο σπίτι τους στα Πετράλωνα, ενώ ο Δημήτρης Λάλος μετακόμισε σε άλλο σε κοντινή απόσταση. H επικοινωνία τους είναι τυπική και αφορά μόνο θέματα της κόρης τους. Αξίζει να σημειωθεί πως άτομα από το στενό τους περιβάλλον ξαφνιάστηκαν πολύ με τον χωρισμό τους, καθώς δεν είχαν αφήσει ποτέ να εννοηθεί πως κάτι δεν πάει καλά με τον γάμο τους ενώ πρόσφατα έκαναν μαζί ένα ταξίδι στη Νυρεμβέργη. Ο “Μαθιός” του «Σασμού» δεν ακολουθεί πλέον τη σύντροφό του στο Instagram, όπως και εκείνη. Το ζευγάρι έχει κρατήσει ωστόσο τις κοινές φωτογραφίες στο προφίλ τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις