Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρίνος Mega: «Με ενόχλησε το γεγονός ότι κάποιος το έφερε σαν αποκλειστικό θέμα»
LIFESTYLE

Μαρίνος Mega: «Με ενόχλησε το γεγονός ότι κάποιος το έφερε σαν αποκλειστικό θέμα»

Μαρίνος Mega: Ο ηθοποιός τόνισε ότι η εκπομπή που πρόβαλε το ρεπορτάζ για τον τραγουδιστή δεν σεβάστηκε την ιδιωτικότητά του

Ένα ρεπορτάζ και μια φωτογραφία που έδειχναν τον Γιώργο Μαρίνο στον οίκο ευγηρίας όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια πυροδότησαν πολλές αντιδράσεις. Το εν λόγω ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή Ακόμη δεν είδες τίποτα! του MEGA, με τον Πάνο Κατσαρίδη, θεατρικό παραγωγό και συνεργάτη του παρουσιαστή, Κώστα Τσουρού, να δίνει αρκετές λεπτομέρειες για τη ζωή του αγαπημένου σόουμαν, ο οποίος έχει αποσυρθεί εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα (01/04), η κάμερα του Πρωινού βρήκε τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος για τον τρόπο που βγήκαν οι συγκεκριμένες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και βουλευτής δήλωσε: «Όλοι ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται. Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε ως αποκλειστικό, εμένα με ενόχλησε σαν πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του όταν είναι άρρωστος, οφείλουμε να το σεβόμαστε». Και συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας ότι η επιθυμία του ίδιου του Γιώργου Μαρίνου έπρεπε να είχε γίνει σεβαστή: «Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο».

«Φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό»

«Ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του κι αυτό έπρεπε να το σεβαστούν. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου που ο ίδιος δεν θα ήθελε και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό». Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεων Μπιμπίλα πως το Ακόμα δεν είδες τίποτα!, η εκπομπή που φιλοξένησε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σημείωσε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, ξεπερνώντας μάλιστα το Καλύτερα δε γίνεται! της Ναταλίας Γερμανού, που παίζεται την ίδια ώρα στον ALPHA.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων σε μόνιμη βάση και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με τον Βασίλη Θωμάκο, κολλητό του, και την Ιωάννα Θωμάκου να είναι μονίμως στο πλευρό του, όπως και η νέα του κολλητή, Άννα, με την οποία χορεύει.«Είμαστε 40 χρόνια φίλοι, βγαίνουμε βόλτες και τρώμε σουβλάκια. Ακούει πολλή μουσική και τραγουδάει», λέει ο Βασίλης Θωμάκος, ενώ εργαζόμενος της μονάδας ανέφερε πως «έχει μια εσωτερική ομορφιά, έχει πάντοτε μια θετική κουβέντα για όλους. Κάνει όλες τις δραστηριότητές του με τα τραγούδια του. Έχει μέσα του μια ιδιαίτερη αγάπη, μας τραγουδά και μας κάνει εκπλήξεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις