Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε σε στενό κύκλο το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του
ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε σε στενό κύκλο το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του

Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή

Τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τις τελευταίες ημέρες της ζωής του νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική. Άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκέμβρη, από ανακοπή. Επιθυμία της συζύγου του ήταν το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του Βασίλη Καρρά να τελεστεί σε στενό κύκλο.

Η κίνηση ανθρωπιάς της συζύγου και της κόρης του Βασίλη Καρρά
Φίλιππος Πλιάτσικας Όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι

Πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής για να τιμήσει τη μνήμη του. Ωστόσο, η οικογένεια δεν επιθυμούσε να υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες μέσα στον ναό. Δημοσιογράφος της εκπομπής «Επί Τόπου» βρέθηκε έξω από την εκκλησία και μετέφερε τις πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγος και η κόρη του σπουδαίου τραγουδιστή, που φαίνεται ότι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα την απώλειά του.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις