Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονομάκου – Μενεγάκη: Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια με τις ώρες των γυρισμάτων
LIFESTYLE

Οικονομάκου – Μενεγάκη: Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια με τις ώρες των γυρισμάτων

Οικονομάκου - Μενεγάκη: Καλεσμένη βρέθηκε η ηθοποιός η οποία, μεταξύ πολλών άλλων, μίλησε και για το πρόγραμμά της εντυπωσιάζοντας την παρουσιάστρια

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τη φετινή σεζόν, τη συμμετοχή της στη σειρά του ANT1, «Ο πρώτος από εμάς», αλλά και την πορεία της ως influencer στο instagram. Η παρουσιάστρια του Mega ακούγοντας το καθημερινό πρόγραμμα της ηθοποιού δεν έκρυψε την έκπληξή της, αφού όπως τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου, τα γυρίσματα της σειράς ξεπερνούσαν τις 10 ώρες καθημερινά. «Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Το πρώτο δεκαπενθήμερο που δεν είχα αυτό το καθημερινό 12ωρο με τα πήγαινε – έλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα, όταν έφυγε αυτός ο όγκος δουλειάς από τη καθημερινότητά μου, ήταν σοκαριστικό», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το δωδεκάωρο όμως δεν γύρναγες “σκοτωμένη”; Εγώ ακούω αυτό το δωδεκάωρο και ανατριχιάζω», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη. Τότε, η Αθηνά Οικονομάκου της απάντησε: «Όταν περνάς καλά και το ευχαριστιέσαι, δεν έχει την ίδια βαρύτητα. Ήμουν με ανθρώπους που ήθελα να είμαι και έκανα αυτό που ήθελα στη ζωή μου, γύρναγα τόσο καλά στο σπίτι μου…. Δεν κουράζομαι, εγώ κουράζομαι ψυχικά όταν δεν είμαι καλά».

Τα πρώτα βήματα της ηθοποιού

Η Αθηνά Οικονομάκου γεννήθηκε στη Σκάλα Λακωνίας όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών της, το 2005, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και να γίνει ηθοποιός. Πέρασε στην «Κεντρική Σκηνή» της Μιμής Ντενίση, απ’ όπου αποφοίτησε το 2007. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε την ίδια χρονιά, μέσα από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον» των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, με το ρόλο της μαθήτριας Δόμνας Νίκα.

Το 2008, πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο «Το θηρίο στο κλουβί» της αισθηματικής σειράς του Alpha TV «Αληθινοί Έρωτες», ενώ έπαιξε και στο διαφημιστικό σποτ της εταιρίας Wash & Go. Την ίδια περίοδο ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση στην νεανική σειρά του Alpha «Οι Ατρόμητοι» όπου έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βούρο. Η σειρά δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κόπηκε έπειτα από μόλις τρεις μήνες προβολής. Το 2009 πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας Παππά στη σειρά του Mega Channel, «Η Ζωή της Άλλης» (Δημήτρη Αρβανίτη), έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά και την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι να ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς,

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις