Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού εξελίξεις: Σε κρίσιμη κατάσταση το 27χρονο θύμα

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού εξελίξεις: Σε κρίσιμη κατάσταση το 27χρονο θύμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού εξελίξεις: Ένας άνδρας 27 ετών νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» από το περιστατικό

29.03.2024 | 13:39

Αιματηρή συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Πέμπτης (28/3) έξω από ένα εστιατόριο κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, ηλικίας 27 ετών να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο θώρακα. Σύμφωνα αναφορές της ΕΡΤ, τρεις φίλοι, μεταξύ των οποίων, δυο κουρδικής καταγωγής και ένας Παλαιστίνιος έτρωγαν ενώ κάποια στιγμή τους προσεγγίζει ένας άνδρας, προτάσσει ένα πιστόλι και πυροβολεί τέσσερις φορές προς την πλευρά ενός 27χρονου Κούρδου. Ο ίδιος τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μέχρι στιγμής η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Τέσσερις κάλυκες εντοπίσθηκαν και στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση. Οι Αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, δυο Ελλήνων και οι δυο Αλβανών, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Ο δράστης μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης του θύτη από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι μαρτυρικές καταθέσεις από τους δυο φίλους του θύματος.

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες;

Για το περιστατικό με πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε: «Κοιτάμε δεξιά μας, εγώ δεν πρόλαβα να δω κάτι. Ποιος ήταν. Το μόνο που είδα έναν κύριο, τώρα Τούρκος ήταν, Κούρδος ήταν; Δεν γνωρίζω. Με αίματα και έπεσε στην άσφαλτο κάτω. Αυτόν που πυροβόλησε δεν τον είδα καν. Καθόλου. Μετά είδα τις σφαίρες μέσα», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Όπως είπε ακούστηκε «μπαμ, μπαμ, μπαμ. Κατά ριπάς. Τέσσερις (πυροβολισμοί) αν δεν κάνω λάθος».

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επεσήμανε την ώρα λέγοντας ότι ήταν 21.09. Ο ίδιος, βρισκόταν στο εστιατόριο με τους θαμώνες ενώ οι άνδρες είχαν ήδη παραγγείλει και έτρωγαν το γεύμα τους. Έπειτα, εισήλθε άλλος ένας άνδρας και πήγε πολύ κοντά, γιατί στο ενδιάμεσο τραπέζι καθόταν μια κυρία. Όταν πλησίασε, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές. «Τότε καταλάβαμε τι έγινε μέσα στο μαγαζί», είπε ο καταστηματάρχης και συνέχισε: «Εγώ σηκώθηκα μετά για να δω τι έγινε με τους υπαλλήλους μου, αλλά κατευθείαν είδα αίματα κάτω… Οι υπάλληλοί μου έτρεχαν και οι δυο».

Ετικέτες
Exit mobile version