Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετρό “Αγία Βαρβάρα” κλειστό: Ποιες μέρες θα είναι εκτός λειτουργίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό “Αγία Βαρβάρα” κλειστό: Ποιες μέρες θα είναι εκτός λειτουργίας

Μετρό "Αγία Βαρβάρα" κλειστό: Σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας θα τεθεί ο σταθμός

Προσωρινά θα τεθεί, εκτός λειτουργίας ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα», το Σάββατο 30 Μαρτίου και Κυριακή 31 Μαρτίου, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ , από την Δευτέρα 1/4 που ο σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη(επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα», ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι:

  • Η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ30 Στ. Αγία Μαρίνα – Στ. Κορυδαλλός, θα διασυνδέει πλήρως τους Σταθμούς «Αγία Μαρίνα» και Κορυδαλλός» με τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».
  • Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής Χ30 για δυνατότητα μετεπιβίβασης κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα:
  • το Σάββατο 30/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 01:45 και
  • την Κυριακή 31/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 00:40.
  • Για τη μετάβαση στον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα», οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις διερχόμενες γραμμές 830, 837 και 892. Επίσης, οι γραμμές 807 και 831 προσεγγίζουν τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις