Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόκκαλης για Ματσούκα: Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα επιθυμούσα να κάνω παιδί μαζί της
LIFESTYLE

Κόκκαλης για Ματσούκα: Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα επιθυμούσα να κάνω παιδί μαζί της

Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε μια αναφορά στη σύζυγό του, Δήμητρα Ματσούκα, σε συνέντευξή του που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου. Ο γραμματέας και συνιδρυτής του κόμματος «Κόσμος» πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» και η παρουσιάστρια τον ρώτησε, μεταξύ άλλων, αν έχει αλλάξει η ζωή τους, μετά τον γάμο. «Η ζωή πριν και μετά τον γάμο, σε επίπεδο πρακτικό και ζωής είναι η ίδια. Είμαστε μαζί 7 χρόνια πια με τη Δήμητρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε για να ενωθούμε στο μυστήριο αυτό και δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Έχει αλλάξει μια αίσθηση πως, ίσως αυτή η διαδικασία κάνει τη σχέση μας πλουσιότερη» απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Όταν η παρουσιάστρια έφερε στη συζήτηση παλιότερες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για τον ίδιο και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά, ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε: «Σίγουρα αν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, όμως δεν γυρνάει. Η Δήμητρα είναι και αυτή ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ, έχει κάνει μια καταπληκτική καριέρα σε όλα αυτά τα χρόνια και έχει μια πορεία, μια διάρκεια, έχει μια τεράστια γκάμα στην τέχνη της και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, θα ήταν όλα διαφορετικά αλλά δεν γυρνάει».

Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Δήμητρα Ματσούκα είχε κάνει παρόμοιο σχόλιο για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά με τον Πέτρο Κόκκαλη. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο «Τετ α τετ» η ηθοποιός είχε δηλώσει ότι: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις