Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά κλοπές: Πήγαν να διαρρήξουν συνεργείο και τους έπιασαν στα… πράσα!
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά κλοπές: Πήγαν να διαρρήξουν συνεργείο και τους έπιασαν στα… πράσα!

Ρομά κλοπές: Στην περιοχή της Νικόπολης

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις 11 συνολικά ατόμων που εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κλοπών και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Αναλυτικότερα:

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης τρεις άνδρες Ρομά ηλικίας 26, 29 και 30 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν εγκαταλειμμένο συνεργείο στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατελήφθησαν στην περιοχή της Τούμπας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 33, 26 και 25 ετών, να έχουν διαρρήξει Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πλην όμως συνελήφθησαν πριν προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους και στο εσωτερικό του εντοπίσθηκαν διάφορα εργαλεία, δύο κλειδιά έτερων αυτοκινήτων, καθώς και δύο φανοί ομίχλης με κομμένα καλώδια.

Tα ξημερώματα στην περιοχή της Νικόπολης αστυνομικοί του Τμήματος Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 34χρονο ημεδαπό και συνομήλικό του αλλοδαπό, οι οποίοι από κοινού με 37χρονο ημεδαπό συνεργό τους που αναζητείται, επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τσάντες, οι οποίες περιείχαν εργαλεία και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, η προέλευση των οποίων ερευνάται. Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 37 και 45 ετών, καθώς λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από την περιοχή της Θέρμης Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας έτερο φορτηγό ιδιοκτησίας του 37χρονου για να το ρυμουλκήσουν. Το αφαιρεθέν όχημα παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες 57χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε προϊόν από κατάστημα ενδυμάτων στο κέντρο της πόλης, χωρίς να καταβάλει το ανάλογο αντίτιμο. Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις