Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΤΕΛ Κηφισού πυροβολισμοί: Συναγερμός στις Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

ΚΤΕΛ Κηφισού πυροβολισμοί: Συναγερμός στις Αρχές

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, το βράδυ της Πέμπτης, καθώς πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία.Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος έτρωγαν κάπου κοντά στα ΚΤΕΛ. Άγνωστος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πυροβόλησε πιθανόν εναντίον του ενός Κούρδου και τον τραυμάτισε. Ο δράστης αναζητείται.

Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Ταυτοποιήθηκε το όχημα των δραστών

Ταυτοποιήθηκε το όχημα με το οποίο διέφυγαν τα άτομα που πυροβόλησαν μέσα σε μπαρ στην Ομόνοια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας του μπαρ και έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το όχημα. Ακόμη, έχουν εντοπίσει και συλλέξει δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προς εξέταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που είναι Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αρχές.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον ιδιοκτήτη, την ώρα του περιστατικού, βρίσκονταν μαζί του άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Οι δύο δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν τον έναν από τους υποψήφιους στόχους. Πυροβόλησαν μία φορά εναντίον του χωρίς να τον πετύχουν, ενώ ο δεύτερος πυροβολισμός ήταν στο πάτωμα, δείγμα ότι επρόκειτο για προειδοποιητικές βολές.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις