Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζώδια σήμερα 27/3: Προβλέψεις για την Τετάρτη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζώδια σήμερα 27/3: Προβλέψεις για την Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 27/3: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να θέλεις να αφήσεις κάτι πίσω σου για πάντα σήμερα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρεις το πως να το κάνεις ή να το ακολουθήσεις. Τα πράγματα που δεν έχεις κάνει, ή οι εκκρεμότητες μπορεί να παρέμβουν προσωρινά. Η εύρεση μιας ισορροπίας είναι απαραίτητη σήμερα και μπορεί να σημαίνει ότι το να κάνεις ένα βήμα τη φορά για να ρυθμίσεις και να προσαρμόσεις τον εαυτό σου κρίνεται απαραίτητο. Ιδιαίτερα όσο προχωρά η μέρα, η διαίσθηση ευνοείται και ευτυχώς είναι πιο εύκολο να αφήσεις τα πράγματα να προχωρήσουν και απλά να απολαύσεις τον εαυτό σου.

Ταύρος

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να περιλαμβάνει μικρή απογοήτευση ή μπλοκάρισμα. Θα μπορούσες να νιώσεις πνιγμένη ή αποκλεισμένη προσωρινά, με μια διέλευση Άρη – Χείρωνα στο παιχνίδι. Μπορεί να σου λείπει η αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής και αυτό σε εμποδίζει να επιδιώξεις άμεσα τις επιθυμίες σου. Τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία απ’ το συνηθισμένο στο μυαλό σου. Αν και η εμπιστοσύνη μπορεί να είναι ένας παράγοντας που λείπει τώρα, οι λύσεις μπορούν τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου. Καθώς η μέρα προχωρά, στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιο ελεύθερη να απολαύσεις τον εαυτό σου, καθώς δε σκέφτεσαι υπερβολικά.

person's feer wearing brown-and-black leather chunky-heeled sandals

Δίδυμοι

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε βρει με μεγάλες φιλοδοξίες. Μπορεί να λαχταράς δράση, αλλά δεν είσαι σίγουρη από που να ξεκινήσεις. Οι περισπασμοί μπορεί να έχουν τη μορφή ευαίσθητων ανθρώπων γύρω σου. Ενώ το καθάρισμα του αέρα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι, υπάρχει η τάση να είσαι υπερβολικά αμυντική για να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο προσωρινά, οπότε το να περιμένεις μπορεί να είναι το καλύτερο. Σίγουρα, μπορεί να προκληθούν εσωτερικές απογοητεύσεις εάν υπήρξε ένταση με τους μεγαλύτερους στόχους ή τις εγκόσμιες ευθύνες σου.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρξουν ανήσυχα συναισθήματα στο πρώτο μισό της ημέρας. Όσο παθιασμένη κι αν νιώθεις, χωρίς τα κατάλληλα κανάλια για την απελευθέρωση αυτής της ενέργειας, θα μπορούσες να περιστρέφεις τους τροχούς σου. Επιδίωξε να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες πριν αναλάβεις δράση για καλύτερα αποτελέσματα. Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Άλλοι γύρω σου μπορεί να είναι αμυντικοί ή αυτό – προστατευτικοί. Ωστόσο μπορεί να δυσκολευτείς να χαλαρώσεις μέχρι να αντιμετωπίσεις τις απογοητεύσεις σου και η σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις το δρόμο για αυτή την ευκαιρία, ακόμα κι αν είναι κάπως χαοτική.

a woman sitting on a counter in a bathroom

Λέων

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και μπορεί να χρειαστείς κάποια επιπλέον επιβεβαίωση ή ασφάλεια πριν προχωρήσεις. Είναι μια σημαντική φάση στο σεληνιακό κύκλο για να κεντράρεις τον εαυτό σου. Μπορεί να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά δε έχεις ένα ικανοποιητικό κανάλι για να το εκφράσεις. Οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε τι θέλει κάποιος. Το να κεντράρεις στον εαυτό σου τώρα, μπορεί να είναι απαραίτητο για να μοιραστείς τον εαυτό σου πιο ελεύθερα και πιο χαρούμενα με άλλους αργότερα.

Παρθένος

Η Σελήνη κατευθύνεται στη ζώνη της επικοινωνίας σου σήμερα και αναζητάς ψυχική δέσμευση. Μπορεί να είσαι παθιασμένη με κάτι νωρίς σήμερα και ίσως να λαχταράς δράση και πρόοδο. Ωστόσο, κάτι δεν είναι έτοιμο να κουνηθεί και που μπορεί να σε εκνευρίσει. Έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου μέσα από συγκρούσεις ή εμπόδια που παρουσιάζονται τώρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να έχεις υπομονή. Η μέρα προχωρά με περισσότερη ομαλότητα και μια αίσθηση μεγαλύτερης ελευθερίας. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις κάποια ποικιλία ή να ακολουθήσεις την περιέργεια σου.

Ζυγός

Αν και μπορεί να παλεύεις με κάποια ανησυχία ή αόριστη δυσαρέσκεια το πρώτο μισό της ημέρας, τελικά αναζητάς ησυχία και προβλεψιμότητα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Κατά κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθεις παθιασμένη με κάτι ή έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο. Ωστόσο οι περιστάσεις δε φαίνεται α υποστηρίζουν τα σχέδια σου ή τα σχέδια μπορεί να μην ενωθούν όπως θα ήθελες. Όσο απογοητευτικό και αν είναι αυτό, όσο προχωρά η μέρα θα διαπιστώσεις ότι οι ενέργειες είναι πιο ελεύθερες και πιο ρέουσες. Στο μεταξύ η άμυνα είναι καλύτερα να αποφεύγετε.

a woman sitting on a ledge with a coat over her shoulders

Σκορπιός

Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κυκλοθυμικό τρόπο λόγο της διέλευσης Άρη – Χείρωνα, θα είναι πιο εύκολο να νιώσεις πιο ελεύθερη όσο η μέρα προχωρά. Η ενέργεια μπορεί να βγει δυνατά, αλλά οι διέξοδοι μπορεί να μην εμφανιστούν τόσο γρήγορα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα που αφορούν τις απαιτήσεις των άλλων για το χρόνο σου. Το πλαίσιο του μυαλού σου εξομαλύνεται και ανησυχείς λιγότερο για την ανάληψη δράσης, προτιμώντας να αφήνεις τα πράγματα να συμβαίνουν πιο αυθόρμητα. Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου σήμερα και η ανάληψη της ηγεσίας ή η ανάληψη ευθύνης έρχεται άμεσα.

Τοξότης

Από τη μια πλευρά μπορεί να θέλεις να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό ή οικιακό θέμα και από την άλλη, οι περισπασμοί είναι πολλοί και εσύ συντονίζεσαι σε αυτούς αντί να τους συντονίσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχεις αποφασίσει πραγματικά για το τι θέλεις να κάνεις. Ωστόσο η μέρα προχωρά με αυθορμητισμό και φυσική ροή. Μπορεί να είναι καιρός να ταρακουνήσεις τα πράγματα, αλλά με χαλαρούς και όχι ενοχλητικούς τρόπους. Ίσως χρειαστεί να απελευθερώσεις την απογοήτευση τώρα και ευτυχώς έχεις μεγάλη ενέργεια μαζί σου για να το κάνεις. Η Σελήνη κατευθύνεται στο παρασκήνιο του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και η αρμονία της με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου ενισχύει τα κίνητρα σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συναισθηματική ανανέωση μέσω ελαφρών αλληλεπιδράσεων, φιλικότητας και προσοχής στα όνειρα και τις επιθυμίες. Ωστόσο θα μπορούσες να ξεκινήσεις και να σταματήσεις το πρώτο μισό της ημέρας. Είτε οφείλεται σε εσωτερική αναποφασιστικότητα είτε σε εξωτερικές δυνάμεις που φαίνεται να σε κρατούν πίσω, μπορεί να χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να διορθώσεις τα πράγματα. Η ένταση μπορεί να μεγεθύνει τη διαφορά απόψεων, αλλά η ίδια άποψη μπορεί να μην είναι το πραγματικό πρόβλημα.

a white vase filled with lots of white and yellow flowers

Υδροχόος

Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, ενθαρρύνοντας σε να εστιάσεις σε προτεραιότητες και στόχους. Το πρώτο μισό της ημέρας σε βρίσκει να λαχταράς δράση, αλλά δεν είσαι σίγουρη που να βάλεις την ενέργεια σου. Ένα σχέδιο παιχνιδιού ή μια αποστολή φαίνεται να λείπει τώρα, αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να επιβραδύνεις τα πράγματα για να προσαρμοστείς. Φρόντισε να παρακολουθείς επικοινωνίες που δεν εκφράζουν αυτό που πραγματικά νιώθεις. Καθώς η μέρα προχωρά νιώθεις πολύ πιο αυθόρμητη. Ταυτόχρονα μπορεί να επενδύσεις επιπλέον ενέργεια στις φιλοδοξίες ή τις επιδόσεις σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας σου και συνδέεις την ανάγκη να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου. Η εύρεση ενδιαφερόντων τρόπων για να σπάσεις τη ρουτίνα μπορεί να είναι ικανοποιητική. Μπορεί να λαχταράς δράση το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά οι διελεύσεις δεν το υποστηρίζουν πλήρως ή ευθέως. Αυτό μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό, αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημιουργικές λύσεις. Μπορεί να υπάρχει ένα δίλλημα που στρέφει την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου με την ανάγκη για σύνδεση. Καθώς η μέρα προχωρά ο αυθορμητισμός έρχεται πιο εύκολα.

woman wearing black open-toe ankle strap heeled sandals
Πηγή: Tlife

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις