Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πλεύρης για Κασσελάκη: Νέα κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης για Κασσελάκη: Νέα κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Πλεύρης για Κασσελάκη: «Κάποιοι μπορεί να θεωρούν "ναι τον φέραμε για 20 ημέρες να τον βάλουμε να κρατάει και τη σημαία"» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα κριτική για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατιωτικό άγημα που συμμετείχε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θήβα άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, μετά τις αιχμές που άφησε για την ηγεσία του στρατού. «Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση» είπε ο κ. Πλεύρης στο Action24.

«Με άγημα εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια πράξη. Εγώ το θεωρώ προκλητικό. Πείτε με κολλημένο, κάποιοι μπορεί να θεωρούν “ναι τον φέραμε για 20 ημέρες να τον βάλουμε να κρατάει και τη σημαία”» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Όπως σημείωσε «υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να το δούμε αλλά δεν αφορά μόνο τον κ. Κασσελάκη, πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν έχουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Ο κ. Κασσελάκης αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρία και τουαλέτες».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις