Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκότωσε τους γονείς της: Νέο σοκ στις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τους γονείς της: Νέο σοκ στις ΗΠΑ

Σκότωσε τους γονείς της: Πώς κατάφερε να τους δολοφονήσει η ανήλικη

Μια 14χρονη κοπέλα από το Μισισιπή φέρεται να δολοφόνησε τη μητέρα της -η οποία ήταν καθηγήτρια στο σχολείο της- και πυροβόλησε τον πατριό της. Η 14χρονη συνελήφθη, για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονία, σύμφωνα με πληροφορίες από την New York Post. Η 40χρονη Ashley Smylie, που ήταν καθηγήτρια άλγεβρας στο γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε και η κόρη της, βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Brandon, ανατολικά του Τζάκσον, το απόγευμα της Τρίτης από τον σύζυγό της.

Ο άνδρας ήρθε τότε αντιμέτωπος με την 14χρονη κόρη της Smylie, Carly Madison Gregg, η οποία κρατούσε ένα πιστόλι, το οποίο ναι μεν κατάφερε να της το πάρει, αλλά όχι πριν τον πυροβολήσει στον ώμο, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας. Η 14χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου δήλωσε αθώα στις κατηγορίες. Η εγγύησή της ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Άλλο ένα περιστατικό

Μια παρόμοια τραγωδία εκτυλίχθηκε και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, συγκεκριμένα στο χωρίο Λευκόνοικο, πριν από ακριβώς τρία χρόνια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της κατεχόμενης Κύπρου, το 14χρονο παιδί έδωσε τέρμα στη ζωή του αφού προηγουμένως πυροβόλησε τη μάνα και τον πατέρα του. Από το μακελειό επέζησε μόνο ο 18χρονος αδερφός του, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει. Οι κατοχικές αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, που μονοπωλούσε από το ίδιο πρωί τον Τύπο στα κατεχόμενα.

Το σπίτι που έμεναν τα τρία παιδιά χαρακτηρίζεται ως τρώγλη, ενώ ο 14χρονος Στυλιανός είχε πει σε άτομο του σχολείου του ότι τα βράδια άκουγε τα ποντίκια να περιφέρονται. Οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας, είχαν εισηγηθεί στην οικογένεια να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, κατάλληλο για τα παιδιά και το κράτος να αναλάβει να πληρώνει το ενοίκιο. Ωστόσ,ο ο πατέρας του Στυλιανού αρνήθηκε και είχε απειλήσει τη κοινωνική λειτουργό, πως αν επισκεπτόταν ξανά το σπίτι θα την περίμενε με όπλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις