Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σπανούλης Περιστέρι – ΑΕΚ: «Αυτό που πετύχαμε δεν το συναντάς συχνά»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης Περιστέρι – ΑΕΚ: «Αυτό που πετύχαμε δεν το συναντάς συχνά»

Σπανούλης Περιστέρι - ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του προπονητή μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του

Το Περιστέρι bwin έκανε μία μεγάλη ανατροπή και με τις τρεις νίκες που πέτυχε απέναντι στην Καρσίγιακα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη προκρίθηκε στους «8» του Basketball Champions League. Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε την ομάδα των δυτικών προαστίων στα προημιτελικά της διοργάνωσης, κι αν και ξεκίνησε με τρεις συνεχόμενες ήττες, και η διοργανώτρια αρχή, επιβράβευσε τον ομοσπονδιακό μας προπονητή για αυτή την διάκριση.

Ο Κill Bill αναδείχτηκε καλύτερος προπονητής για τον μήνα Μάρτιο στο BCL, με την διοργανώτρια αρχή να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: «Μάλιστα, όλο τον Μάρτιο, Σπανούλης και Περιστέρι κέρδισαν πέντε σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνδυάζοντάς τα όλα μαζί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Kill Bill ήταν ο καλύτερος προπονητής του BCL αυτόν τον μήνα».

«Αυτό που πετύχαμε δεν το συναντάς συχνά»

Θυμίζουμε ότι το Περιστέρι bwin θα παίξει την πρόκριση του στο Final 4 της διοργάνωσης σε σειρά best-of-three κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, Βόννη. Το Περιστέρι επιβλήθηκε της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με σκορ 101-97, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Βασίλη Σπανούλη στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε πως αυτό που έκαναν στον δεύτερο γύρο της Basket League δεν το συναντά κάποιος συχνά. Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί τελειώσαμε με καταπληκτικό ρεκόρ. Στον δεύτερο γύρο είχαμε ρεκόρ 9-2 και χάσαμε μόνο από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις