Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Λίλη – Ζαγοράκης: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης στον σύζυγό της
LIFESTYLE

Ιωάννα Λίλη – Ζαγοράκης: Το δημόσιο μήνυμα αγάπης στον σύζυγό της

Ιωάννα Λίλη - Ζαγοράκης: Είσαι αγωνιστής, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους

Η Ιωάννα Λίλη έστειλε τις ευχές τις στον Θοδωρή Ζαγοράκη της με ένα δημόσιο μήνυμα αγάπης στα social media. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο ανέβασε μια παλιά φωτογραφία του συζύγου της στο Instagram, με αφορμή την ονομαστική του εορτή το Σάββατο 23 Μαρτίου, από τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδος. Στη λεζάντα, η Ιωάννα Λίλη έγραψε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, πόσο τον θαυμάζει για όσα κατάφερε στην καριέρα του, με μια αναφορά στην Εθνική ποδοσφαίρου του 2004. «(Imbossible is nothing).

Το γνωστό slogan που συνόδευε την Εθνική Ελλάδος το 2004, η χρονιά ρονιά που όλη η Ελλάδα ανέβηκε στα ουράνια που θα μείνει για πάντα στο μυαλό όλων των Ελλήνων, όπου υπάρχει Ελληνας. Αποδείξατε ότι ενωμένοι μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με απώτερο σκοπό το πολυπόθητο κύπελλο να ανήκει στην Ελλάδα μας, οπότε όλος ο πλανήτης να μιλάει για την πατρίδα Μας!! Άδραξα την ευκαιρία με την ονομαστική σου γιορτή να κάνω αυτήν την μικρή αναδρομή,για να σου θυμίσω πόσα εμπόδια και πόσες δυσκολίες έχεις ξεπεράσει. Είσαι αγωνιστής, έχεις μάθει να μάχεσαι για το κοινό καλό όφελος, έχεις ευεργετήσει ανθρώπους και δεν σε έχουν ευεργετήσει. Έχεις συσπειρώσει έναν ολόκληρο κόσμο σε καιρούς δύσκολους που ο κόσμος δεν ξεχνά κάποιοι άλλοι ίσως, γιατί πήρες και δημόσια θέση για το άδικο που πάντα υποστηρίζεις. Είμαστε δίπλα σου όλη η οικογένεια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ».

Ιωάννα Λίλη: Περάσαμε κρίση

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο είπε στην εκπομπή «Happy Day» αρχικά, ότι: «Ήταν μία συνειδητή επιλογή να σταματήσω τη δουλειά και να αφιερωθώ στην οικογένειά μου, ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους. Μια συγκεκριμένη συνταγή δεν υπάρχει για κανένα ζευγάρι, έτσι και για εμάς». Η Ιωάννα Λίλη συνέχισε, λέγοντας: «Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Εμείς προσπαθούμε να τα διατηρούμε όλο τον χρόνο με διάφορα μικρά πράγματα. Δεν πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς».

Για τον σύζυγό της και τη σχέση τους, αποκάλυψε ότι πέρασαν κρίση στον γάμο τους, αλλά κατάφεραν να το ξεπεράσουν. «Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ χρόνο για να γνωριστούμε, γιατί όλα έγιναν γρήγορα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και μαθαίναμε ο ένας τον άλλο. Εννοείται ότι έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει; Το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση, εμένα με στήριξαν η οικογένεια και οι φίλοι μου» τόνισε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις