Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Εφιάλτης” μηνών για 44χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

“Εφιάλτης” μηνών για 44χρονη

Αναρτούσε προσωπικές της φωτογραφίες από την εποχή της σχέσης, σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Σε εφιάλτη κατέληξε για μια 44χρονη γυναίκα, παλαιότερη αισθηματική της σχέση με 30χρονο από τη Ρουμανία, η οποία είχε πάψει να υπάρχει εδώ και καιρό. Όπως αποδείχθηκε μετά τις καταγγελίες της και από τα στοιχεία της Αστυνομίας,  ο συγκεκριμένος, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια Πικερμίου-Ραφήνας, στον Πειραιά, αναρτούσε προσωπικές της φωτογραφίες από την εποχή της σχέσης, σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Πέτρος Καρσιώτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και τις συνόδευε με χλευαστικά, ψευδή και υποτιμητικά σχόλια, παρουσιάζοντας την ανύποπτη γυναίκα διαθέσιμη να…εκδίδεται! Οι κατηγορίες σε βάρος του αλλοδαπού βαριές καθώς κατηγορείται για «εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών». «Ειδικότερα», πληροφορεί η Αστυνομία «ο 30χρονος, έχοντας στην κατοχή του φωτογραφίες, που αφορούσαν τη γενετήσια ζωή γυναίκας, καθώς είχαν συνάψει στο παρελθόν συντροφική σχέση, τις είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Όταν του ζητήθηκε από την παθούσα να αφαιρεθεί το υλικό, ο 30χρονος προέβαινε σε συνεχείς απειλές και εξυβρίσεις διατηρώντας παράλληλα τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα».

Ήταν ένα φιλικό πρόσωπο της γυναίκας, που υπέστη το ηλεκτρονικό μαρτύριο, το οποίο την ενημέρωσε ότι ένας χρήστης μέσου κοινωνικής δικτύωσης με το προφίλ «L.M.» είχε αναρτήσει σε κλειστή ομάδα με την ονομασία «Αλβανέζες Θεές στην Ελλάδα», τολμηρές φωτογραφίες της. Η γυναίκα επικοινώνησε μέσω messenger με τον άγνωστο-τότε- χρήστη «L.M.» και του ζήτησε να διαγράψει από τις ιστοσελίδες τις αναρτήσεις με τις φωτογραφίες της.  Ο τότε άγνωστος, όχι μόνο δεν διέγραψε, αλλά αντίθετα άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί.

Η 44χρονη ανάφερε στην Αστυνομία ότι υπέστη νέο σοκ, όταν στη διάρκεια της συνομιλίας που είχε μαζί του, εκείνος τις απέστειλε κάποιες γυμνές φωτογραφίες της, οι οποίες είναι τραβηγμένες εντός της οικίας της σε άγνωστο χρόνο χωρίς την συγκατάθεσή της και κατά δήλωσή της, υπό την επήρεια αγνώστων ουσιών. Ο εφιάλτης όμως δεν είχε τέλος, καθώς διαπίστωσε η γυναίκα ότι σε άλλες συνομιλίες με διάφορους χρήστες του διαδικτύου, ο «L.Μ.»-πίσω από τα αρχικά κρυβόταν ο 30χρονος- ανέφερε ότι η 44 είναι διαθέσιμη προς έρωτα έναντι αμοιβής!

Όλες οι επίμαχες συνομιλίες κατατέθηκαν στην Αστυνομία από το θύμα, ενώ στα μέσα Μαρτίου η 44χρονη απευθύνθηκε και πάλι στις Αρχές και κατέθεσε συμπληρωματικά ότι στις 17 του μήνα είχε νέα επικοινωνία με τον εν λόγω χρήστη μέσω messenger, ο οποίος και της απέστειλε εκ νέου τις επίμαχες φωτογραφίες της, οι οποίες φαίνεται να είναι αναρτημένες σε έτερη κλειστή – ιδιωτική ομάδα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου,  ταυτοποίησαν, εν τέλει,  τον 30χρονο, ως χρήστη του προφίλ (L.M) που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα στo σπίτι του, παρουσία εισαγγελέα, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους  1 γραμμ., το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και tablet που χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του εν λόγω υλικού. Τo tablet έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κάποια η κάποιες άλλες γυναίκες έχουν υποστεί τον ίδιο εφιάλτη από τον συγκεκριμένο δράστη και για πολλούς λόγους δεν κατέφυγαν στις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις