Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τάσος Κωστής σύζυγος: Θρήνος για τον ηθοποιό
LIFESTYLE

Τάσος Κωστής σύζυγος: Θρήνος για τον ηθοποιό

Τάσος Κωστής σύζυγος: Δημοσιεύθηκε ο θάνατος της γυναίκας του - Ήταν ζευγάρι 44 χρόνια

Θρήνος για τον Τάσο Κωστή, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Μαριάννα, με την οποία ήταν μαζί 44 χρόνια και είχαν αποκτήσει έναν γιο. Ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει στην κάμερα του ANT1 και Το Πρωινό, όπου και είχε αναφερθεί ανοιχτά στη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, η σύζυγος του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στο παρελθόν, ο Τάσος Κωστής, είχε αναφερθεί με λόγια αγάπης για τη γυναίκα που ήταν στο πλευρό του και πόσο πολύ του στάθηκε όταν κι εκείνος πάλευε με τον καρκίνο. «Γνώρισα τη γυναίκα μου στα 28 μου. Η γυναίκα μου ήταν 21 όταν παντρευτήκαμε. Πέρασα και ένα πρόβλημα υγείας, στο οποίο η γυναίκα μ1ου ήταν δίπλα μου». Ο Τάσος Κωστής ήταν παντρεμένος από το 1978 με τη σύζυγό του, Μαριάννα και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Η περιπέτεια υγείας που πέρασαν μαζί

Τα τελευταία χρόνια έμεναν στον Πειραιά και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, αλλά και δύο εγγόνια. Ο ίδιος, επίσης, είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και λίγο αργότερα και η σύζυγός του: «Εγώ και η γυναίκα μου το περάσαμε μαζί. Ήταν σοβαρό. Πολύ σοβαρό. Αυτό που έχει όλος ο κόσμος. Ήταν καρκίνος στο έντερο. Αλλά το έκανα, τελείωσε.. Αυτό, μια χαρά… Δεν φοβήθηκα. Είπα “πολεμιέται; Πολεμιέται! Το πολεμάω; Το πολεμάω!” Ωραία. Υπομονή το κεφάλι κάτω και πάμε στη σειρά μας στο δημόσιο νοσοκομείο».

Το ζευγάρι διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ και κρατούσαν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, είχε συμπληρώσει, σε μια συνέντευξη, για την αγαπημένη του, Μαριάννα: «Η ομορφιά της ζωή είναι η γυναίκα μου. Η σύζυγός μου τα έχει όλα. Είναι σύντροφός μου, αδερφή μου, γκόμενα, όλα. Είναι το κορίτσι μου, έτσι την αποκαλώ ακόμα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις