Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πωλείται νησί απέναντι από τη Μύκονο: Η viral αγγελία
ΕΛΛΑΔΑ

Πωλείται νησί απέναντι από τη Μύκονο: Η viral αγγελία

Πωλείται νησί απέναντι από τη Μύκονο: Μεσιτικό γραφείο έβαλε προς πώληση μια νησίδα 2.500.000 τετραγωνικών μέτρων - Πωλείται και ανά κομμάτια

Πωλητήριο μπήκε στο Τραγονήσι, μία μικρή βραχονησίδα που βρίσκεται λίγα ναυτικά μίλια ανατολικά της Μυκόνου. Το Τραγονήσι ή αλλιώς Δραγονήσι όπως ονομάζεται έχει έκταση 2.500 στρέμματα και σύμφωνα με την αγγελία του μεσιτικού γραφείου ZL Development Mykonos Golden Luxury, πωλείται για 50.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγγελία, μεταβιβάζεται είτε ολόκληρο είτε μισό (βόρειο ή νότιο μέρος) είτε σε κομμάτια.

Παρότι στο νησί δεν υπάρχει πράσινο, αλλά μόνο γκρεμοί, κοφτερές πέτρες και χαλίκια, στην αγγελία αναφέρεται πως είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Μάλιστα τονίζεται πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται δίπλα στην Μύκονο, το ακριβότερο και πλουσιότερο νησί της Ελλάδας.

Παρότι είναι ακατοίκητο και όχι τόσο φιλόξενο από την περιγραφή του, το καλοκαίρι τουριστικά σκάφη πραγματοποιούν εκδρομές σε αυτό καθώς διαθέτει σπηλιές με γαλαζοπράσινα νερά, ιδανικές για κολύμπι και καταδύσεις. Πάνω στα βράχια του, είναι χτισμένο ένα εκκλησάκι της Παναγίας όπου στις 11 Ιουνίου, ανήμερα των αγίων Βαρνάβα και Βαρθολομαίου, πραγματοποιείται πανηγύρι με την συμμετοχή μόνο ανδρών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις