Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα – νεκρό βρέφος Ρομά : Τι ακριβώς συνέβη
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – νεκρό βρέφος Ρομά : Τι ακριβώς συνέβη

Πάτρα - νεκρό βρέφος Ρομά : Το βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι που μένει η οικογένεια στην Πάτρα

Εντοπίστηκε βρέφος, το οποίο ήταν νεκρό, σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην Πάτρα. Σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές το πρωί έπειτα από μια τηλεφωνική κλήση. Το ενός έτους μωρό εντόπισαν οι γονείς του, που κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Το άτυχο βρέφος διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν παθολογικά αίτια. Οι έρευνες για το νεκρό βρέφος ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη. Αναλυτικά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pelop.gr, το βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι, όπου διαμένει με την οικογένεια του, που είναι Ρομά, στην οδό Ευρυστέως στην Πάτρα.

Άλλο ένα περιστατικό φέτος

Ένα βρέφος 11 ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου το πρωί της Παρασκευής (26/01). Οι γονείς επισκέφτηκαν τον παιδίατρο, αναφέροντάς του ότι το μωρό έκλ αιγε ασταμάτητα από το προηγούμενο βράδυ και εκείνος έκρινε ότι είναι αναγκαία η άμεση μετακίνηση του βρέφους στο Νοσοκομείο του Βόλου. Έπειτα, μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική, όπου διασωληνώθηκε, αλλά στις 10:30 της ίδιας ημέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βρέφος γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2024 σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας. Σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, το μωρό δεν νόσησε από COVID, δεν είχε βήχα, δύσπνοια ή φαρυγγαλγία και γενικότερα άλλα συμπτώματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις