Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντάνι Άλβες αποφυλάκιση: Ο Νεϊμάρ “ελευθερώνει” τον παλιό του συμπαίκτη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνι Άλβες αποφυλάκιση: Ο Νεϊμάρ “ελευθερώνει” τον παλιό του συμπαίκτη

Ντάνι Άλβες αποφυλάκιση: Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες αφήνει το κελί μετά από 14 μήνες. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού μια νεαρής την Πρωτοχρονιά του 2023 σε κλαμπ της Βαρκελώνης και εκτίει ποινή 4,5 χρόνων, έχει καταθέσει έφεση και σήμερα το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του για προσωρινή αποφυλάκιση επιβάλλοντας όμως εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Με τον Άλβες εδώ και μια διετία να είναι σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του και τους λογαριασμούς του να έχουν παγώσει, για μια ακόμη φορά χρειάστηκε τη βοήθεια του παλιού του συμπαίκτη και φίλου Νεϊμάρ. Ο νυν άσος της Αλ Χιλάλ ήταν αυτός που του έδωσε 150.000 στα τέλη του 2023 προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αποζημίωση για το θύμα (και να μετρήσουν για να ελαφρυνθεί η θέση του, κάτι που έγινε) ωστόσο έβαλε και πάλι το χέρι στην τσέπη.

Με δική του εντολή ο πατέρας του μετέφερε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ακατάσχετο λογαριασμό προκειμένου να καλυφθεί το ποσό της εγγύησης, ωστόσο η μεταφορά θα ολοκληρωθεί αύριο και έτσι ο Άλβες θα περάσει και τη σημερινή ημέρα στη φυλακή.

Την Πέμπτη, αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, ο 42χρονος θα πρέπει να βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα που του έχει υποδειχθεί προκειμένου να καταθέσει τα διαβατήρια του και να ενημερώσει για το πού θα μένει έως ότου εκδικαστούν οι εφέσεις. Τις τελευταίες ημέρες ο Άλβες δέχθηκε και άλλα ευχάριστα νέα καθώς ολοκληρώθηκε η χρόνια διαμάχη του με τις φορολογικές αρχές της Ισπανίας με τον παίκτη να κερδίζει την υπόθεση και να του επιστρέφονται 6.8 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ωστόσο δεν θα μπουν άμεσα στους λογαριασμούς του, αλλά μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις