Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Διασύνδεση POS με ταμειακή ραντεβού: Δείτε τι πρέπει να κάνετε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διασύνδεση POS με ταμειακή ραντεβού: Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Διασύνδεση POS με ταμειακή ραντεβού: Από την Παρασκευή έχει ανοίξει το Μητρώο Παρεχόμενων Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης

Οι προθεσμίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές και της υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» ολοκληρώθηκαν σήμερα (19/03) και το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας έχει επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση. Μέσω του προγράμματος καλύπτεται μέρος του κόστους αγοράς και διασύνδεσης POS καθώς και μια σειρά επιπλέον ψηφιακών αναγκών μιας επιχείρησης. Η λήψη επιταγής (Voucher) χρηματοδότησης καλύπτει και όσους έχουν ήδη αγοράσει POS ή έχουν ήδη κάνει τη δαπάνη διασύνδεσης, με το κουπόνι να λειτουργεί ως πιστωτικό μελλοντικών χρεώσεων από τον πάροχο ή σε ορισμένες περιπτώσεις (ανάλογα με τον πάροχο) να οδηγεί σε ισόποση επιστροφή χρημάτων που έχουν ήδη καταβληθεί.

Κάθε επιχείρηση, εφόσον πληροί τα κριτήρια επιλεξιμότητας, μπορεί να λάβει επιχορήγηση για πάνω από μία κατηγορίες. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις