Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Βέλλη σύντροφος: Ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη σύντροφος: Ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία

Άννα Μαρία Βέλλη: Το ταξίδι στο εξωτερικό με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της

Στο επίκεντρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Άννα Μαρία Βέλλη, λόγω ενός βίντεο που έκανε στο κανάλι της στο youtube, στο οποίο, χωρίς να κατονομάζει κανέναν, έκανε αναφορά στην κακοποίηση που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της.  Το βίντεο αυτό στάθηκε η αφορμή πολλοί από τους ακόλουθούς της να θεωρήσουν πως η Άννα Μαρία Βέλλη «φωτογραφίζει» ως κακοποιητή της τον Άρη Μακρή. Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, με αποτέλεσμα ο Άρης Μακρής, πρώτα μέσα από τα social media, και στη συνέχεια μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή Super Κατερίνα, να αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή του με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ζητώντας από της Youtuber να βγει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Η Άννα Μαρία Βέλλη συνεχίζει τη ζωή της

Η Άννα Μαρία Βέλλη από την άλλη, αρνήθηκε να πάρει θέση, και το μόνο που έκανε ήταν κάτω από το βίντεο της, να γράψει σε σχόλιο πως σκοπός της δεν ήταν να γίνει cancel σε κανέναν, αλλά να καταλάβει το περιβάλλον του κακοποιητή ότι πρέπει να τον ξεκόψει, διαφορετικά είναι σαν να γίνεται συνεργός του. Κι ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ένα «σύννεφο» πάνω από αυτή την ιστορία, η Άννα Μαρία Βέλλη συνεχίζει τη ζωή της, απολαμβάνοντας τα ταξίδια με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη. Πιο συγκεκριμένα, η Youtuber έκανε δώρο ένα ταξίδι έκπληξη στον αγαπημένο της στην Πορτογαλία.

Η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άκη Σβολάκη μετρά πάνω από τρία χρόνια, ωστόσο, έχουν και παρελθόν. Η Youtuber μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή προχώρησε στη ζωή της, αλλά όχι με έναν νέο έρωτα, όπως είχε αρχικά γραφτεί, αλλά με τον παιδικό της έρωτα, με τον οποίο πρωτοσυναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, έγιναν ζευγάρι, τράβηξαν χωριστούς δρόμους και επανασυνδέθηκαν στα τέλη του 2020. Ο Αρκάδιος Σβολάκης δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

«Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμουν 17. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε. Ο σύντροφός μου με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου», είχε δηλώσει η Άννα Μαρία Βέλλη για τη σχέση της με τον Άκη Σβολάκη. Λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται σήμερα κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο 35χρονος ζουν κάτω από την ίδια στέγη, απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και λατρεύουν τα ταξίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις