Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη Πάτρα: Μπούκαραν σε σπίτι αστυνομικού
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη Πάτρα: Μπούκαραν σε σπίτι αστυνομικού

Διάρρηξη Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα

Σε διάρρηξη προχώρησαν άγνωστοι σε σπίτι αστυνομικού, την Κυριακή, στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο άτομα, ενώ αναζητούνται και άλλα, για την διάρρηξη στο σπίτι του αστυνομικού των ΜΑΤ, βάσει πληροφοριών του tempo24.news. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι δράστες φαίνεται πως περίμεναν πότε ο αστυνομικός θα φύγει και μπήκαν στο σπίτι του αφαιρώντας ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρήματα. Μόλις ο ένστολος επέστρεψε και διαπίστωσε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών χρησιμοποιώντας και οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, κατάφεραν να αναγνωρίσουν τους δράστες. Άμεσα στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν την Καθαρά Δευτέρα στην περιοχή του Μενιδίου Αττικής. Μετά από έρευνες βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν πετάξει σε περιοχή της Πάτρας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων από τους δράστες.

Μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε ωστόσο και στα Χανιά με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα. Υπό διερεύνηση είναι η καταγγελία που έκανε ένας 94χρονος άνδρας στον Αποκόρωνα στα Χανιά, για ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι του. Όπως ανέφερε, έκαναν φτερά από το σπίτι 700 ευρώ, που είχε σε σακάκι του. Ο άτυχος άντρας φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τους δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι. Οι ληστές πριν φύγουν, είχαν καταφέρει να βρουν ορισμένα από τα μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις