Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Δημητρίου J2US: “Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια”
LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου J2US: “Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια”

Άντζελα Δημητρίου J2US: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση

Τους πάντες αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου  το βράδυ του Σαββάτου 17/3 στο J2US όταν ανακοίνωσε ότι πρέπει να αποχωρήσει από το show λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει. Η κάμερα της εκπομπής I Love Σουκου, συνάντησε την Άντζελα Δημητρίου στα backstage του show και εκείνη, φανερά στεναχωρημένη δήλωσε, «Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας» είπε η Άντζελα Δημητρίου.

Τα λόγια της στο τελευταίο της live

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου. «Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της και στην κριτική επιτροπή.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Προσπαθήσαμε να της αλλάξουμε γνώμη. Όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Την αγαπάμε, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή της», τόνισε μεταξύ άλλων και δήλωσε ότι η αγκαλιά του J2US είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη».

Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: «Με ξένισε, ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της»

Πολλοί  ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν πέρα από τον πόνο που βιώνει η τραγουδίστρια μετά την απώλεια της μητέρας της, υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Ένας από αυτός είναι και ο Κώστας Τσουρός, που όπως είπε μέσα από την εκπομπή του, ένιωσε ότι δεν ήταν η απώλεια της μητέρας της ο μόνος λόγος. «Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου -και φυσικά θα είναι δεν γίνεται διαφορετικά- αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός. Όπως ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης για το παρασκήνιο της αποχώρησης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε πρόβλημα με την Άντζελα Δημητρίου, δεν πήγαινε στις πρόβες και ίσως αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα στην παραγωγή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις