Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χαλκιδική ξυλοδαρμός: 15 άτομα επιτέθηκαν σε τέσσερις άνδρες
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική ξυλοδαρμός: 15 άτομα επιτέθηκαν σε τέσσερις άνδρες

Χαλκιδική ξυλοδαρμός: Τους γρονθοκόπησαν, νοσηλεύεται ο ένας

Επίθεση από 15 άτομα δέχθηκαν δύο άνδρες χθες το απόγευμα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο 28χρονοι, ένας 23χρονος και ένας 27χρονος δέχτηκαν επίθεση από 15 άτομα, περίπου στις 19:30, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο ένας από τους δράστες φέρεται να είχε ρόπαλο, ενώ οι υπόλοιποι τους χτύπησαν με μπουνιές.

Οι δράστες προκάλεσαν τραύματα στα θύματα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ένας χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε κάποια σύλληψη μετά το άγριο περιστατικό.

Ρόδος: Δύο τραυματίες από αιχμηρό αντικείμενο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο καρναβάλι, στα Αφάντου Ρόδου. Όπως μετέδωσε ο Alpha, 17χρονος μαχαίρωσε δύο άτομα. Σύμφωνα με την dimokratiki, λίγο μετά τις 22:00, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δυο αλλοδαπών και δύο ημεδαπών σε παράδρομο. Ο 17χρονος, σύμφωνα με τον Alpha, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο και τον 39χρονο στο ύψος της κοιλιακής χώρας. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ο 17χρονος συνελήφθη, ενώ αναζητείται ένας ακόμη δράστης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις