Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες το τριήμερο: Τρόμος σε ξενοδοχεία
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες το τριήμερο: Τρόμος σε ξενοδοχεία

Ληστείες το τριήμερο: Άρπαξαν τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν

Δύο ένοπλες ληστείες με πανομοιότυπο τρόπο σημειώθηκαν σε διάστημα μισής ώρας σε ξενοδοχεία Χαϊδάρι και Θησείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, ένα άτομο με την απειλή όπλου ακινητοποίησε 25χρονη υπάλληλο ξενοδοχείου στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο και αφαίρεσε τις εισπράξεις.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, άνδρας εισήλθε κρατώντας πιστόλι στα χέρια, σε ξενοδοχείο στην οδό Σατωμβριάνδου στην περιοχή του Χαϊδαρίου και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από 40χρονο υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Χολαργός: Καρέ Καρέ η διάρρηξη σε ιατρείο

Κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των πολιτών λόγω τριημέρου…

Πύργος: Διάρρηξη σε σουβλατζίδικο με λεία 10.000 ευρώ

Συνελήφθησαν στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, δικογραφία για κλοπή κατά συνατουργία, καθώς και η μητέρα του ανήλικου σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο άνδρας και ο ανήλικος, χθες τα ξημερώματα, στον Πύργο, διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψησταριά) και αφαίρεσαν από συρτάρι το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις κατηγορούμενους ενώ στην κατοχή και των τριών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.000 ευρώ μετρητά και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Η στιγμή που κλέφτες κάνουν διάρρηξη σε σπίτι στη Λαμία και φεύγουν τρέχοντας με τα κλοπιμαία στα χέρια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας διαρρηκτών εξασφάλισε το vradini.gr. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, δύο από τους κλέφτες έχουν πραγματοποιήσει διάρρηξη σε οικία στη Λαμία και φεύγουν τρέχοντας με τα κλοπιμαία στα χέρια. Επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εγκαταλείπουν την πόλη με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Τα 5 μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης. Οι δράστες, με πανελλαδική δράση, διέπραξαν 1 ληστεία και 33 κλοπές που αφορούν διαρρήξεις οικιών, διάρρηξη αγροτικού συνεταιρισμού και κλοπές πινακίδων κατά το χρονικό διάστημα από 15 Φεβρουαρίου έως 06 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Οι δράστες, κάτοικοι Κορδελιού Θεσσαλονίκης και Υψωμάτων Διαβατών, εφορμούσαν με ειδικό επιχειρησιακό όχημα (μεγάλου κυβισμού όπου έβαζαν κλεμμένες και πλαστές πινακίδες) από περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης (Ωραιόκαστρο, Θερμη, Χορτιάτη, Εύοσμο και Καλλινδοια) και σε έτερους 6 Νόμους της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας (Χαλκιδική, Σέρρες, Βέροια, Καβάλα, Λαμία, Χαλκίδα) και εντόπιζαν οικίες όπου με θραύση μπαλκονόπορτας ή Κεντρικής θύρας αφαιρούσαν από εντός κοσμήματα και χρηματικά ποσά. Συνολική λεία 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις