Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καπετάνιος για Φιλιππίδη: Ο Πέτρος ήταν ένας χαρακτήρας ατίθασος, αλλά δεν τον είδα τότε να παρεκτρέπεται
LIFESTYLE

Καπετάνιος για Φιλιππίδη: Ο Πέτρος ήταν ένας χαρακτήρας ατίθασος, αλλά δεν τον είδα τότε να παρεκτρέπεται

Πήγαινα σπίτι του, μου έβαζε η μητέρα του και έτρωγα, μου έδινε τα ρούχα του, περιέγραψε ο ηθοποιός

O Γιάννης Καπετάνιος μίλησε για την στενή επαφή που είχε με τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη, στην αρχή της καριέρας τους και την διακοπή των σχέσεων τους. Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», αρχικά, μίλησε για το αν ήρθε ποτέ αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Όχι, ποτέ, τόσο τραβηγμένα όσο αυτά που ακούσαμε. Εντάξει, όλοι έχουμε τις παραξενιές μας, τα προτερήματα και τα ελαττώματα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Ο Φιλιππίδης ήταν συμμαθητής μου, από το ‘83 μέχρι το ‘95 δουλεύαμε μαζί. Ο Πέτρος ήταν ένας χαρακτήρας ατίθασος, αλλά δεν τον είδα τότε να παρεκτρέπεται. Τότε, μετά δεν ξέρω τι συνέβη. Μετά το ‘95 δεν είχα καμία επαφή μαζί του. Μέχρι τότε θέλαμε να κάνουμε καριέρα, ο καθένας χρησιμοποιούσε τα μέσα που μπορούσε. Πήγαινα σπίτι του, μου έβαζε η μητέρα του και έτρωγα, μου έδινε τα ρούχα του».

Για το αν διατηρούν επαφή, ο Γιάννης Καπετάνιος απάντησε: «Όχι, μετά το ‘95 δεν τον ξαναείδα». Τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο θέατρο, ο ηθοποιός σχολίασε: «Δεν ξέρω τι απόφαση θα βγάλει η δικαιοσύνη αλλά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, αν θέλει, γιατί να μην επιστρέψει; Η δουλειά του ήταν εξάλλου και αν την αγαπάει με πάθος, μπορεί να την δοκιμάσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις