Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάμαλη – Σπαρτιάτες: Εξώδικο στην παρουσιάστρια
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάμαλη – Σπαρτιάτες: Εξώδικο στην παρουσιάστρια

Γιάμαλη - Σπαρτιάτες: Για τον χαρακτηρισμό "επίγονοι των χρυσαυγιτών" σε ανάρτησή της για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου.

Εξώδικο από το κόμμα “Σπαρτιάτες” και τον Βασίλη Στίγκα, έλαβε η δημοσιογράφος Νατάσα Γιάμαλη, για τον χαρακτηρισμό “επίγονοι των χρυσαυγιτών” σε ανάρτησή της για το κόμμα τους στις 2 Μαρτίου. Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “ενημερώνω τον ίδιο, την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και όσους στο μέλλον θεωρήσουν πως θα περιορίσω την σταθερά αντιφασιστική μου στάση, δράση και λόγο, πως παραμένω αμετακίνητη”. “Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε σε όλη τη δημοσιογραφική μου πορεία να έχω λάβει δυο εξώδικα. Ένα από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη κι ένα χθες από τους “Σπαρτιάτες” και τον Βασίλη Στίγκα”, αναφέρει η δημοσιογράφος και καταλήγει, “εύχομαι από καρδιάς, η “κηροζίνη” του καταδικασμένου χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να αποδειχθεί νοθευμένο καύσιμο που αργά η γρήγορα θα οδηγήσει το όχημα σε ανεπανόρθωτη βλάβη”.

Η προηγούμενη ανάρτηση της Νατάσας Γιάμαλη:

“Πέντε χρόνια τώρα καταφέραμε και μας δόθηκε ο χώρος να κάνουμε μια εκπομπή με θέση και στάση στα πολιτικά πράγματα. Σταθερά προοδευτική, σταθερά αντιφασιστική, σταθερά μεροληπτική υπέρ των πιο ευάλωτων κομματιών της κοινωνίας.

Αναδείξαμε και αναδεικνύουμε θέματα τα οποία δεν θα “έπαιζαν αλλού” κι όμως έπαιξαν και θα συνεχίσουν να παίζουν στο Kontra24.

Από το Kontra Channel ενημερώθηκα πως το αυριανό πρόγραμμα ΔΕΝ περιλαμβάνει καμία εκπομπή επιγόνων των Χρυσαυγιτών, Σπαρτιατών.

Υ.Γ: σε κάθε περίπτωση έχει σημασία να επισημάνω πως δεν είμαι ούτε ιδιοκτήτρια, ούτε διευθύντρια προγράμματος. Είμαι εργαζόμενη και λογοδοτώ μόνο για ό,τι συμβαίνει στον αέρα Δευτέρα ως Παρασκευή μεταξύ 23.15-01.15 για το οποίο έχουμε με την ομάδα της εκπομπής -και με την βοήθεια του σταθμού- κοπιάσει πολύ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις